2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 244997 بازدید | 528 پست
ببخشیدشما که ندیدیشاز پیامای استارتر برداشت شد که مشکل شخصیتی داره اون خانمولی اینا نباید باعث شه آد ...

من دوست دارم‌قضاوت کنم شما مختار پیامای خودتون هستین خانم معلم اینجا کلاس درس نیست که به بقیه یاد بدی چی بگن یا نگن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما رو دیدنی فرار می‌کنه با شوهری که کرده بود خیلی‌ها رو دق داده بود و فخر میفروخت خوبه آدم فکر دو رو ...

ببین شاید شماهم اشتباهی داشتین که اینجور رفتارکردن... اما درکل (بفکر سلامتیت باش، وزندگیت)

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
ما رو دیدنی فرار می‌کنه با شوهری که کرده بود خیلی‌ها رو دق داده بود و فخر میفروخت خوبه آدم فکر دو رو ...

به نظرم از ذهنت پاک کن . ببخش منو. شرمنده مجازی ی طوریه آدم نمیدونه لحن طرف چطوره . ولی حس میکنم اون گوشه ی دلت ی کوچولو شادی که نیست .  تموم شد رفت. هر کس نتیجه اعمالشو میبینه  .

جاریش اذیتش میکرد در اصل ، نه برادرشوهرشوقتی همه خونه مادرشوهر دعوتن نره؟یعنی چی در فضای مشترک قرار ...

اره منم مشکل مشابه رو دارم. ـ

و سالی یک بارهم میبینمشون مادرشوهرم با اون مچ هست. 

راستش علاقه ای هم ندارم به نظرم افراد میرن دنیال لیاقشون 

مادر شوهرم و جاریم چون فامیل هستند بهتر از لحاظ فرهنگی باهم مچ میشن. 

گوسفند که با استاد دانشگاه هاروارد معاشرت نمیکنه. 

حده ادماست که رفت و امد رو مشخص میکنه. 

اره خیلی اه فکر کن قبلا زن برادرت بوده حالا میشه زن خودت واقعا یه جوریه از هر طرف فکر کنی درست نیست

برادرشوهرای الان ی پا خواهر شوهرن... عه متنفرم ازشون.   

ی بار برادرشوهرم مست کرد مخ منو خورد.  بعد داغ کرد. ی حرفا زد (به اصطلاح خودش مستی و راستی) تمام عقده ها غیبت ها حسادتا رو لو داد ، داداشم انداخت بیرون گفت بیا برسونمت .  ازش بدم میاد نکبت بوگندو

به نظرم از ذهنت پاک کن . ببخش منو. شرمنده مجازی ی طوریه آدم نمیدونه لحن طرف چطوره . ولی حس میکنم اون ...

باور میشه آرزومه پاک کنم نه به خاطر اونا به خاطر خودم

چون با گذشته‌ای که دارم خیلی سخت نرمال زندگی کردن

باور میشه آرزومه پاک کنم نه به خاطر اونا به خاطر خودمچون با گذشته‌ای که دارم خیلی سخت نرمال زندگی کر ...

آره میفهمتت ولی پاک کن. ، من خودم ی مراسمایی یاد کارشون میوفتم باز میگم من باید شاد باشم ولی اینم بگم کارشون رو اعصاب و رفتارم تاثیر گذاشته

برادرشوهرای الان ی پا خواهر شوهرن... عه متنفرم ازشون. ی بار برادرشوهرم مست کرد مخ منو خورد. بعد ...

برادر شوهر من که کلا تعطیله 😂😂اصلا رفتاراش به سنش متاسفانه نمیخوره حق داری واقعا این دوره دیگ به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد این طور آدما واقعا تحمل شون خیلی سخته 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍