2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 252010 بازدید | 541 پست
استارتر اگر میتونی برادر شوهرت رو از دل ببخشدستش از دنیا کوتاااههاگر واقعا تو باهاشون خوب بودی و جار ...

اصلا نمی‌تونم

هنوزم که هنوزه یاد کاراشون میفتم گریه می‌کنم

خیلی سخت بود اونا فامیل بودن و من تنها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

کجا گفته توقع محبت داشته ؟

این ک زنگ یا پیام بده برا تسلیت توقع محبته یا احترام؟

این ک طرف میومد دعوا میکرد با برادرش ک زنش کمتر خرج کنه اینا همه از طرف جاریس بلند میشده نه؟

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

از برادر شوهر توقع محبت و توجه نداشت 

توقع داشت بی حرمتی نکنه دعوا نکنه همین

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
خاک بر سر بی شخصیتش که مادر پدرش به زور بردنش زنیکه زالو صفت رو

ببخشید

شما که ندیدیش

از پیامای استارتر برداشت شد که مشکل شخصیتی داره اون خانم

ولی اینا نباید باعث شه آدمی که ندیدیم و نمی‌دونیم چرا این طور رفتار می‌کنه رو، در موردش این طوری صحبت کنیم

قضاوت ممنوع

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
نمی‌دونم چی بگم ولی خیلی چندشه ،عه برادرشوهره تا آخرم برادر شوهر میمونه .

اره خیلی اه فکر کن قبلا زن برادرت بوده حالا میشه زن خودت واقعا یه جوریه از هر طرف فکر کنی درست نیست 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

جاریش اذیتش میکرد در اصل ، نه برادرشوهرش

وقتی همه خونه مادرشوهر دعوتن نره؟یعنی چی در فضای مشترک قرار نگیرید. چند بار دعوت مادرشوهر رو بخاطر جاری رد کنه؟

اگه شما هم مشکل بی احترامی و بی محلی جاریتون رو دارید پیشنهاد میکنم اولا شدیدتر از جاریتون بهش بی محلی کنید و همچنین روابطتون رو با بقیه اعضا خانواده شوهر پررنگ تر کنید.مثلا مادرشوهر و پدرشوهر. بدترین جواب به جاری که بی محلی میکنه همین هاست به نطرم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
کجا گفته توقع محبت داشته ؟این ک زنگ یا پیام بده برا تسلیت توقع محبته یا احترام؟این ک طرف میومد دعوا ...

باید شوهر اگاه باشه. ایشون شوهرش این اجازه رو به برادرش داده که تو زندگی اینا دخالت کنه. 

اصلا طرف مقابل من بد بد جنس بیشعور چرا بایدشوهر من اجازه بده که برادرش در دخل و خرج من دخالت کنه باید قاطع یک بار بهشون میگفت به تو مربوط نیست. 

ما رو دیدنی فرار می‌کنه با شوهری که کرده بود خیلی‌ها رو دق داده بود و فخر میفروخت خوبه آدم فکر دو رو ...

الان اوضاعش چطوره

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲