2777
2789
عنوان

امشب اذان صبح میخوام توسل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 65 پست
خیلی عاشقشم بخدا هر روزو هر ساعت تو فکرمه نمیدونم چیکار کنم کنارش خیلییی ارامش دارم انرژیشو میشناسم ...

پس عشق در نگا او له 

آجی فردا امتحان دارم دعا کن قبول شم 

تمرکزم ته کشیده

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

اونجا چیکار میکرده تورو هم دید دختر بعش سلام میکردی آره بابا پیماناااا ادمو بدجورعاشق میکتنن

نمیدونم چطور شد از کنارم رد شد خیلی دیر برگشتم اخه رد شده بود  برگشتم نگاش کردم

اره بخدا😂😂🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله که حاجت روا بشی

ممنونم عزیزم

برای امضام دعا کن لطفا❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
برای سلامتی مامان و بابام و همسرم و پسرم بخون. خیلی ممنونمهمسرم مبتلا به سرطان خون

سرطان خون راه درمانیش پیدا شده و امتحان شده هست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
نمیدونم چطور شد از کنارم رد شد خیلی دیر برگشتم اخه رد شده بود برگشتم نگاش کردماره بخدا😂😂🥲

تو یه شهریددیگ فک کنم محله  هاتون  نزدیکع چ شانسی بود 

کاش فالوت  کنه

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

عزیززم 

منم دعا کنید 

اول اینکه خدا خانوادمو برام در سلامت حفظ کنه و روزیمونو زیاد کنه

دوم سلامتی خودمه بیماریم رفع بشه 

سومم برای اینکه راه اشتغالو ازدواجم هموار بشه زودتر 

از خدا میخوام همه اونایی ک اومدن این تاپیک حاجت روا بشن آمین💚🌱

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚