2777
2789
عنوان

امشب اذان صبح میخوام توسل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 65 پست
عه کاکتوس جان توییکجایی دختر خبری ازت نیست برامنم دعا میکنی😔💔

😢 لغو دوستی زدی سر اون بی خبر بودم ازت

آره میخوام برا همیشه از سایت‌ برم یه مدت نیومدم دیشبم بخاطر دعا تاپیک زدم بلکع به واسطه بقیه منم به خواستم برسم

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😢 لغو دوستی زدی سر اون بی خبر بودم ازتآره میخوام برا همیشه از سایت‌ برم یه مدت نیومدم دیشبم بخاطر د ...

برگااااااام 

شرمنده تم بخدا حتما دستم خورده آبجی چون گاهی میرم بعضیارو لغو دوستی میزنم بخاطر حس ششم اونام درخواست میدن دستم خورده لابد💔💔💔💔

میگم خبری ازت نیست نگو تقصیر خودمه خیلی ببخشید🥺🤝🏻 الان خودم بت درخواست میدم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
خوبی عشقم دلم تنگ شده بود برات🥲❤️‍🩹

مرسی  از معرفتتت  

خوبم شکر خیلی با محبتی  

خوش قلب 

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

خوبی عشقم دلم تنگ شده بود برات🥲❤️‍🩹

میدونی سنا آدم ها نون قلبشونو میخورن 

تو خیلی خوبی 

انشالله پیمان مثل منم بفهمه چ قلب مهربونی داری هیچوقت کسی و ناراحت نکردی مطمئن باشه خدا توروهم ناراحت نمی کنه  و به ارزوت میرسونه 

من دلم هرروز از صدنفر میشکنه اما حرفات قوت قلب برام  

میدونی سنا آدم ها نون قلبشونو میخورن تو خیلی خوبی انشالله پیمان مثل منم بفهمه چ قلب مهربونی داری هیچ ...

قربونت بشم که نفسم اتفاقا تو فکرم بودی بخدا ته دلم ارزو میکنم برسی به پیمان همیشه🥺خودمم مثل توام میدونم چی میکشی درکت میکنم بخدا بعضی وقتا انقد کلافه میشم صبرو قرار نمونده برام من که دو ماهه اینجوریم چه برسه به تو که یسالههه 

قربون شما بشم کههه کاری نکردم تو خیلی انرژیت خوبه عزیزم میدونم دلت پاکه زود میشکنه ولی انرژی خوبتو حس میکنم عشقم همین که میتونم حالتو خوب کنم برا من خیلی باعث خوشحالیه😍🥰❤💕

قربونت بشم که نفسم اتفاقا تو فکرم بودی بخدا ته دلم ارزو میکنم برسی به پیمان همیشه🥺خودمم مثل توام می ...

چتدوقت پیشا به پیمان تلفنی زنگ زدم  😂😂کلا دارم آب میشم 

دیگ چیزی نمونده 

شمارمو سیوکردم 

منتظر روزی ام ک  زنگ بزنه خودش  

آره بابا من حتی اشکمم دم مشکمه 

چتدوقت پیشا به پیمان تلفنی زنگ زدم 😂😂کلا دارم آب میشم دیگ چیزی نمونده شمارمو سیوکردم منتظر روزی ا ...

حرف زدین باهم؟😍😂 خوشحال شدم بخدااا

خوبه تو حداقل یه پیشرفتی داشتی من پسرفت داشتم بیشتر🤣🤣🤣🤣

اره زنگ میزنه بنظرم 

منم همینم🤭😂

حرف زدین باهم؟😍😂 خوشحال شدم بخداااخوبه تو حداقل یه پیشرفتی داشتی من پسرفت داشتم بیشتر🤣🤣🤣🤣اره ز ...

ن  واسه ی کاری  بود و نمیدونست منم من قفل میکنم  صداشو میشنوم 

بزار یه مدت من برات جذب کنم برا ستاره هم بخدا دعا میکنم زودی عشقش  بیاد سمتش هرچند   ازش دلخورم اما بحث عشق باشه باید منم دلسوزی کنم 

یه مدت جواب هیج حس ششمی  و نده اصلا دیگ تا درست شه فالوبک داد بهت 

راستی گفتی قبلا مادر پیمان فوت کرده استوری گذاشت روح مادرای  در گذشته شاد و روزشون مبارک اگ مادرش رو داشت ک  اینونمیگفت

حرف زدین باهم؟😍😂 خوشحال شدم بخداااخوبه تو حداقل یه پیشرفتی داشتی من پسرفت داشتم بیشتر🤣🤣🤣🤣اره ز ...

ن  واسه ی کاری  بود و نمیدونست منم من قفل میکنم  صداشو میشنوم 

بزار یه مدت من برات جذب کنم برا ستاره هم بخدا دعا میکنم زودی عشقش  بیاد سمتش هرچند   ازش دلخورم اما بحث عشق باشه باید منم دلسوزی کنم 

یه مدت جواب هیج حس ششمی  و نده اصلا دیگ تا درست شه فالوبک داد بهت 

راستی گفتی قبلا مادر پیمان فوت کرده استوری گذاشت روح مادرای  در گذشته شاد و روزشون مبارک اگ مادرش رو داشت ک  اینونمیگفت

ن واسه ی کاری بود و نمیدونست منم من قفل میکنم صداشو میشنوم بزار یه مدت من برات جذب کنم برا ستاره ...

باشه عشقممم مرسیییی دورت بگردم💕

نه 

حس میکنم خیلی دوسش داره دلش تنگ براش یکم از شلوغی ذهنش کم شده اما همچنان سردرگم حسش میکنم 

باشه عشقممم مرسیییی دورت بگردم💕نه حس میکنم خیلی دوسش داره دلش تنگ براش یکم از شلوغی ذهنش کم شده اما ...

پس نشناختت 

حس خوبی نداشتم  از اینکه بک نداده 

آره میگفت من مخلص همه مادرهام مادر های  ایران و خصوصا درگذشتگان 

اجی خیلی عاشقشی یعنی 

یا فقط خوشت میاد

پس نشناختت حس خوبی نداشتم از اینکه بک نداده آره میگفت من مخلص همه مادرهام مادر های ایران و خصوصا د ...

خیلی عاشقشم بخدا هر روزو هر ساعت تو فکرمه نمیدونم چیکار کنم 

کنارش خیلییی ارامش دارم انرژیشو میشناسم یه روز بیرون بودم داشتم با دوستم حرف میزدم یکی از کنارم رد شد صورتشو ندیدم ولی ارامش گرفتم ازش برگشتم دیدم پیمانه🥲خیلیییی اجی کنارش ارومم انگار کنار مادرمم اصلا بهش فکر میکنم دیوونه میشم که ندارمش تاحالا هیچکیو انقد دوس نداشتم🥲

خیلی عاشقشم بخدا هر روزو هر ساعت تو فکرمه نمیدونم چیکار کنم کنارش خیلییی ارامش دارم انرژیشو میشناسم ...

اونجا چیکار میکرده  تورو هم دید دختر بعش سلام میکردی 

آره بابا  پیماناااا ادمو  بدجورعاشق میکتنن