2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمارشو بمنم میدی ؟

اره عزیزم شماهم درخواست دوستی بده پیام بزار که گمت نکنم

الان شمارشو ندارم وگرنه همینجا میزاشتم

من خودم میخوام زنگ بزنم پول ندارم😂

البته من فقط میخواستم به استارر بدم که اینطوری خیالش راحتشه

الان نی نی یار میاد میگه تبلیغ کردی تعلیقم میکنه:/

درحالی که من اصلا نمیشناسمش🥲😂

این چه حرفیه مجردی تنهایی بلاتکلیفی کجاش خوبه

انقدر کار هست آدم انجام بده که تنهایی بی معنیه. من دوروبرم هیییچ ازدواج موفقی ندیدم و آدم از تجربیات دوروبرش نتیجه گیری میکنه. منم طرفدار مجرد موندنم، بنظرم به قول شما تنهایی بهتر از اینه با کسی باشم که مناسبتا یادش بره، یا بخاطر مامانش باهام دعوا کنه یا هیز باشه و تهشم خیانت کنه. اخرم یه بچه این وسط بیاد. متاسفانه حقیقته اینا 

من ۲۹ ام برام مهم نیست شد شد نشد مهم نیس 

تو این دنیا چی برامون خوب جور شده ؟ که ازدواج بخواد جور بشه آخه ؟ 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 
ای بابا براچی دنبال فالگیربت اینا همش کلاه برداری هست جن‌ها رو وارد خونتون نکنید

عزیزم من کار ندارم کی میخواد کی نمیخواد بخدا قصدم این بود استارتر فقط زنگ بزنه شاید بفهمه زمانش کیه رها کنه تا زمانش برسه

نه اینکه همه شماره بخوان نینی یار منو تعلیق کنه چون واقعا قصد تبلیغ ندارم

ولی کلاهبرداری نیست بخدا

حالا نمیدونم جن میاد تو زندگیه ادم یا نه

انقدر کار هست آدم انجام بده که تنهایی بی معنیه. من دوروبرم هیییچ ازدواج موفقی ندیدم و آدم از تجربیات ...

شاید دوربرت دیدی ترسیدی 

ولی شوهر من نه مناسبتها یادش می‌ره نه خیانت می‌کنه نه بخاطر بقیه با من بحث می‌کنه همه مثل هم نیستن