2777
2789
نه تنها خدا شفات بده که چشمات درست بتونه نظرات رو بخونه بلکه خدا بهت قدرتی بده با خود واقعیت روبرو ش ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

این کاربر چقد باید توهین کنه ؟ با چه اجازه ای ؟ رسیدگی کنین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکس با تصور ِیک زندگی بد ، آرزوی ازدواج‌نمیکنه قطعا ... امیدوارم هم مجردها خوشبخت بشن و به جفت روی ...

درسته عزیزم اما هشتاد درصد مردا حداقل یکی ازاین مواردی که گفتم و دارن و خیلی ایرادای دیگه که تا نری زیر یه سقف نمیشه کسی رو شناخت ولی ایناکه گفتم بدتریناش بودن .. منم با خواستگارای فراوون خبر نداشتم درآینده قسمتم همسری میشه که هم بهم خیانت میکنه هم اعتیاد داره...شما تا ازدواج نکنی هیچ کدوم ازاین ایرادایی که گفتمو نمیتونی متوجه بشی اگه طرف برات نقش بازی کنه ‌..امیدوارم همه خوشبخت بشن اما فقط از روی دلسوزی خواهرانه گفتم که اگرم قسمت نشد غصه نخورین ازدواجای الانم چنگی به دل نمیزنه بری تو‌متن زندگی متاهلا متوجه میشی چه خبره..خیلیا که فقط تظاهرمیکنن خوشبختن...فقط یه عده کمی‌هستن که حالا میگن ما خوشبختیم ..من خودم اگه یه روزازهمسرم جدا شم واقعا دیگه تصمیم ندارم ازدواج کنم چون حوصله سروکله زدن با هیچ مردی رو با اخلاق و رفتارای خاصشو ندارم زندگی مشترک واقعا سخته سازگار شدن با یه مرد وکناراومدن باهاش بعلاوه اینکه به هیچ مردی دیگه اعتماد ندارم حالا متاهل شی خودت میفهمی چی میگم...ولی درکل غصه نخورین من فکرمیکردم دیگه ازدواج کنم غصه هام تموم میشه به آرامش میرسم اما نشد.. فقط شکل مشکلاتم فرق کرد 

[QUOTE=365505007]عزیزم هر چیزی به وقتش اتفاق میفته شک نکن ازدواج خوبی خواهی داشت، منم خیلی اذیت شدم تاپیک های قبلم هس ...[/Q UOTE]

فان مع العسر یسرا ان مع العسر یسرا.... 

فلا اقسم بمواقع النجوم و انه لقسم لو تعلمون عظیم 

بهش میگم خودت تو قرآن گفتی: پس قسم به جایگاه ستارگان و  اگر بدانید که این قسمی است عظیم؛ به این قسم، دل شکسته ام رو درست کن.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
آره بابا دوماه بعد اون قضیه من ازدواج کردم البته نه با اون خاستگارم با یکی دیگه که شرایطش اوکی بود.ی ...

حقش  بود  خوشبخت  باشی  عزیزم  چند سالت  بود؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اعتماد ب نفس داشته باشي معلوليت هم ب چشم نمياد البته نميدونم معلوليتت چي هست اما من چند مدل ديدم ك ن ...

من  یه  ذره  میلنگم  اره  اعتماد  به نفس  داشتن  خیلی  خویه  واقعانم الانم اوکی شدم  من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
30 بودم

منم یه  سال  دبگه   سی  میشم  زیاد  نیست که  قکر  کنم  خواهرتم  سی به  بالا  ازدواج  کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۷ سالگی ازدواج کردم

خوبه عزیز

من چون کار نمیکنم همش خونه ام دیده نمیشم ترسم از همینه

ان شاالله خوشبخت باشی منم دعا کن🩷

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰