2777
2789
عزیزم ببخش اینو میگم نگاهت به زن کمی ابزاریه.چرا سرمایه زن فقط قیافه و جوونیه.واسه همین نگاه خودمونه ...

نه ابزاری نیست خودمم زنم واقعیتی که وجود داره رو و درک کردم رو گفتم. برای خودم که یک زنم خیلی تلخه ولی واقعیته و نمیشه انکار کرد 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مجرده الان توضیحلت بیشتر که بدن بگن که سابقه جدایی دارم،تو جامعه ما اسم مطلقه یه جوریه،ناخودآگاه ...

آخه طرف ب جای اینکه معنی مجرد و ازش بپرسه تا اینکه خودش واقعیتر واضحترش بگه بهتر نیست؟ آخرش که بازم میگن مطلقه ن طفره رفتن نداره کاش جامعه اینقد پیچیده نباشن ازهرچیزی معمای سخت درست کنن واسه خودشون اونوقت چیزای دیگه رو ک خجالت آوره عادی کردن وافتخارم میکنن اونوقت کلمه مطلقه که خلاص شدن از زجر وعذاب واسه بعضیاس واسه عده ای قباحت داره عارمیدونن بعضیاشون ازسر ناچاری طلاق میگیرن نه از رو دلخوشی گناهشون چیه

ب نظرم بیشتر خود این افراد توجامعه با دید منفی جاش انداختن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
حالا جدا از ازدواج دخترا منم یک فامیل نزدیک دارم پسره متولد 60 حدود 43 سال اصلا ازدواجش جور نمیشه سخ ...

شاید مشکلی داره یا اونم مثل منه فعلا باید بسوزه تا بیشتر بشیم نسل سوخته😵‍💫🤣

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
چطوری.میشه راهنمایی کنید ازکجاوچطوری ثبت نام کنیم؟

توی گوگل سرچ کن سایت ادم و حوا

قسمت ورود کاربران رو بزن 

میتونی ورود به عنوان مهمان رو بزن همینجوری بری کیس هایی که هست رو ببینی بعد اگر خوش اومد ورود کابر رو بزن اطلاعاتت رو ثبت میکنی معیارات رو مینویسی اونا واسطه میشن تو رو معرفی میکنن به یکنفر دیگه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

نی نی یار سه و پنج هم تگ کن بلکه توجه بکنن بهت این که هیچی نشد و فهمید تو مشکل داری

ادب من بهم حکم میکنه با کسایی ک بلد نیستن مودب باشن دهن ب دهن نشم ☺️

چشم حتما تگشون میکنم 

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

لطفا رسیدگی کنین این کاربر با توهین و بی ادبی صحبت میکنن

خدا شفات بده بتونی درست نظراتو بخونی چون اصلا مخاطب اینا که میگی من نیستم. حواستو جمع کن

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

لطفا رسیدگی کنین اینجا یه سایت عمومیه و همه حق اظهار نظر دارن این کاربر با بی ادبی و توهین جواب بقیه رو میدن

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 لطفا رسیدگی کنین اینجا یه سایت عمومیه و همه حق اظهار ...

نه تنها خدا شفات بده که چشمات درست بتونه نظرات رو بخونه بلکه خدا بهت قدرتی بده با خود واقعیت روبرو شی. وقتی با کسی صحبت میکنم خودتو نندازی وسط بحثمون و توهم ادب و عدم دخالت بگیریو خیلی موضوع حادیه واقعا