2777
2789

اونایی که میگن ازدواج یه انتخابه و ما دوست نداریم با ازدواج خودمونو محدود کنیم !

کم کم سن که بالاتر میره ، وقتی هنوز مجرد مونده باشی ،  جامعه تو رو بیشتر محدود میکنه و آدم متوجه میشه که با ازدواج کردن ، محدودیت کمتری داری تا مجرد موندن تا سن بالا

ازدواج نکردن و مجرد موندن تا سن بالا ، یه جورایی خلافِ آب شنا کردنه و واقعا سخته..

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟

من مجردم،دلم میخاد ازدواج.کنم ولی درکل با مجردیم مشکلی ندارم با شرایطم مشکل دارم 

بعدم یه عده میگن از مجردیتون لذت ببرین خدایی من خندم میگیره 

خب ما کار خونه رو کامل انجام میدیم تازه چندبرابر، هرروز خواهر برادر متاهل همینجان 

بچه داری هم خو میکنیم (خواهرزاده و برادرزاده ها همیشه اوارن سر اون دختر مجرد )، متاهلا اگر فقط درگیر زندگی خودشونن مجردا بخان یا نخان درگیر مشکلات تمام اعضای خونوادشونن 

بعدم فکر کن طرف بیکار باشه و تو یه شهر محدود و.... 

یعنی زبانم قاصره از گفتن اینهمه لذتی که میبریم

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا موافقمباز شهرایی مثل تهران آزادترناما شهرستانا واقعا محدودیت دارنهرچقدرم بگیم فلانی آزادهبه قو ...

کلا ما تو ایران چیزی پذیرفته ای تو اعوام به اسم زندگی مشترک بدون محرمیت نداریم 

ممکنه درصدی اینجوری باهم زندگی کنن اما پذیرفته  نیست و وجه خوبی نداره ! و درصدش هم اونقدر زیاد نیست ! 

دیگه چ برسه ب داشتن بچه 

و داستان های دیگه ! 

من و ۴۲ سالمه، کار میکنم و زندگی مستقلی دارم. درسته که ازدواج خوبه اما خب من به شخصه هیچ وقت حاضر نشدم تن به هر ازدواجی بدم . الانم که آدمها پیچیده شدن. پسرا مثل قدیم نیستن و اعتماد کردن سخت شده . در کل راضیم و با این مساله مشکلی ندارم 

من مجردم،دلم میخاد ازدواج.کنم ولی درکل با مجردیم مشکلی ندارم با شرایطم مشکل دارم بعدم یه عده میگن از ...

اصلاا خودتو درگیر نکن

منکه وقتی میان خونمون فقط ظرف کمک می کنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
اصلاا خودتو درگیر نکنمنکه وقتی میان خونمون فقط ظرف کمک می کنم

کاش فقط ظرف شستن بود، با زنشون دعواشون میشه 

با شوهرشون ،بدهی هست، بیماری ،فلان، فلان

اینقدردلم میخاد یه روز برا خودم باشم 

دلم میخادمنم مشکل خودمو داشته باشم ولی امان نمیدن اصلا 😂

...
کاش فقط ظرف شستن بود، با زنشون دعواشون میشه با شوهرشون ،بدهی هست، بیماری ،فلان، فلاناینقدردلم میخاد ...

توجهی نکن مگر والدین هستین شما

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

من داشتم این تاپیک رو میخوندم خیلی جالبه ما در به در دنبال دختر ازدواجی می‌گردیم ولی دخترهای حتی سن بالا برامون ناز میکنن و ازدواج نمی‌کنن به نظر من هرکس شاکیه از بی شوهری تقصیر خودش و معیارهای پوچ شه

اونایی که میگن ازدواج یه انتخابه و ما دوست نداریم با ازدواج خودمونو محدود کنیم !کم کم سن که بالاتر م ...

اصلاً بحث محدود کردن جامعه نیست من نمی‌دونم آدم مگه می‌تونه بی احساس باشه همه جای دنیا دخترها راحت ازدواج میکنن زندگی میکنن از صفر هم شده میسازن الان خواسته دخترها و موندنشون بی معنی شده خب نهایت همون مدلی که تو خونه باباشونن با یکی هم زندگی میکنن دیگه! مگه زندگی چه خبره اینقدر سخت میگیرن بعد هم افسردگی میگیرن شوهر شوهر می‌کنن. چون شوهر فردیه که تخیلی و اصلا اون چیز که می‌خوان پیدا نخواهد شد. چون باید حاضر باشند بخشی از زندگیشون رو خودشون بسازن. حاضر باشند مستقل بشن که بیشتر مستقل بودن رو دوست ندارن 

من داشتم این تاپیک رو میخوندم خیلی جالبه ما در به در دنبال دختر ازدواجی می‌گردیم ولی دخترهای حتی سن ...

اونایی که من دیدم از بی شوهری مینالن همگی بیکار و درس نخونده و بچه سالن