2777
2789
با شوهرت چ جور آشنا شدی

اون سر کوچه ما نمایشگاه داشت من اونوقتا ماهی دو تومن میگرفتم از اسایشگاه سالمندان . پول دو تا سکه بود اونوقتا. بعدا خونه خریده بودم بریانک یکمم‌پس انداز کردم رفتم‌ماشین بخرم با داییم. نگو اونم ورشکسته شده بود زنشم‌طلاق گرفته بود دیگه گفت هاچبک ندارم ولی پیدا میکنم . شماره بدین منم داییم بودا ولی زود نوشتم دادم اونم چززی نگفت چرا دادیو اینها بعدا چن تا پیدا کرد و گفت بیا دور بزن ببین چطوره و اینجوری شد

من البته میدونستم رنشو طلاق داده ولی نمیدونستم اوضاع مالیش بده . بعدا خیلی بدبختی کشیدم تا جمع و جورش کردم اللن افتاده به غلطک اون نمایشگاهه هم مال اقاش بود مال خودش نبود یعنی صفر صفر و مهر زنشم تمام نکرده بود داشت میداد ... خوب دیدین برین همه چیز مادیات نیست ..‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون سر کوچه ما نمایشگاه داشت من اونوقتا ماهی دو تومن میگرفتم از اسایشگاه سالمندان . پول دو تا سکه بو ...

افرین 

چند سالت بود

الان بچه داری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه اون کلی جهیزیه خریده بهترین مارکا اینجور دلش میشکنه امید به خدا انشالله که امسال ازدواج میکنه

بگو چله سوره تکویر برداره معجزه میکنه 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

افرین چند سالت بودالان بچه داری

من متولد ۶۰ بله یکسالش نشده ۷ تولدشه🌹 من خیلی بدبختی کشیدم پوستم تو سالمندان غلفتی کند ارایشگاه مزون کودک کارخونه همه جور زحمت کشیدم . تا دوم دبیرساان خوندم شوهرم دادن باز ادامه دادم لیسانس گرفتم خونه خریدم یخورده پس انداز کردم . شمام حرکت کنید از یه جا نشستن ابی گرم نمیشه. روحیتونم نبازید ورزش کوهنوردی همه جا ازین مسافرتها یه روزه تور اونجاها میتونید با افرادی اشنای دورادور بشید که بعدا به طرفتون جذب بشن . دوستی شوهر در نمیاره... طرف میگه لابد با منه با ۱۰۰۰ بوده. یجور سنگین باشی که یواش بیاد طرفتون مشکل حله😅 امیدوارم همه خوشبخت و عاقبت بخیر 🤲

من متولد ۶۰ بله یکسالش نشده ۷ تولدشه🌹 من خیلی بدبختی کشیدم پوستم تو سالمندان غلفتی کند ارایشگاه مزو ...

خوشبخت باشی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خوب گناه داره ۱سال و ۹ماه ازم بزرگتره کلی جهیزیه خریده اونم با چه ظراقتی 🥲🥲کار اشتباهیه

عزیزم میتوتم برات سن ازدواج خواهرتو بگم با حلقه اگه میخوای اسمشو اینجا بگو یاهم درخواست بده خصوصی بگو

۲۲سال

تو چجوری ۲۲ سالته زدی دکتری دانشجوی دامپزشکی هستی

برا رد گم کنی زدم وگرنه تو تاپیکام هست در اصل ۲۶ سالمه عزیزم

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

دختر خاله مامانم تو سن ۴۵ سالگی ازدواج کرد با مرد بشدت دست و دل باز مهربون و شیک و پیک اصن مرده میفه ...

شما هم دعا کنید چنین بختی نصیب ما مجردها بشه.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

منم متولد 1359 هستم دلم میشه ازدواج میخاست واقعا حسرت میخورم صدای بچه تو خونه باشه همسرت از کار بیاد نیازهای عاطفیت.. 

خیلی جاها سپردم معرف ازوداج نشده دیگه امیدی بش ندارم