دوستان دهه هفتادی ،دهه هشتادی،دهه شصتی که نا امید شدیدمن از دوستان پدرم پارسال تازه با کلی خواستگار ...
سرزنش مردم رو چکار کنیم... تنهایی هامون رو چکار کنیم..... حتی یه زنگ نمی زنند مرده ای زنده ای.... اگه در حال مرگ بشیم نمی تونیم به کسی زنگ بزنیم که مثلا فلان کار رو میشه برام بکنی و و و😔
حالا میگن دخترا وقتی بالای سی میشن علاقه به پسر کوچیکتر پیدا میکنن من نگرانم اینطوری بشم🥴
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرزنش مردم رو چکار کنیم... تنهایی هامون رو چکار کنیم..... حتی یه زنگ نمی زنند مرده ای زنده ای.... اگ ...
الهی دورت بگردم. درکت میکنم.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا میگن دخترا وقتی بالای سی میشن علاقه به پسر کوچیکتر پیدا میکنن من نگرانم اینطوری بشم🥴
نه اینطوریا هم نیست...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
نه عزیزم کاملا برعکسهاحتلاف دنیای آدم ها در جوانی بسیار بیشتره تا بزرگسالیدر بزرگسالی آدما پخته تر م ...
من خودم 36 ساله ام به شدنگت بیبی فیس و روحیاتم واقعا به این سن نمیخوره. هرگز نمیتونم با این اختلاف کنار بیام. کنار این کیسها وایستم انگار دختر طرفم و اصلا روحیات کسل و دلمرده نمیخوام خودم جوونم دلم همسر جوون میخواد همسن خودم یه پسر جوون مثل خودم. خدا مارو نخواست کاری نمیشه کرد
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
(ایکاش حداقل تو این مدتی که انققدر سرزنش و بی کسی کشیدیم و هی به درگاه خدا رفتیم و گفت فعلا نه، یه جوری بهمون عزت میداد که اطرافیان می گفتند کاش ما هم مجرد بودیم... نه اینجور دلشکسته و خسته.... 😔)
خدا نکنه گلم؛ شما هم؟ (ایکاش حداقل تو این مدتی که انققدر سرزنش و بی کسی کشیدیم و هی به درگاه خدا رفت ...
من البته طلاق گرفتم.
و حس بیعزتی هم ندارم الحمدلله.
اما تنهایی رو با تمام وجووووووودم و تمام سلولهام درک کردم. اینکه کسی نباشه یک آب بهت بده
از مادر عالم حضرت فاطمه سلام الله علیها مدد بخواه.
کدوم شهری؟
دقیقا چند سالته؟
من به کمک خدا موجب ازدواج دو تا جوون سن بالا شدم. شاید موردی رو دیدم.
نه اینجوری نگو... عزت دست خداست...الهی تو هم ازدواج موفق کنی و در عافیت دور و برت شلوغ بشه