2777
2789
عزیزم آخه من خودم ۴۲ هستم ولی کسی با این اختلاف سنی بیاد اصلا قبول نمیکنم... الان از نظر من این خانم ...

عزیزم کلا تو سن و سال های بالای ۳۵ دیگه نقش اختلاف سنی کمرنگ میشه

الان این دونفر ۱۲ سال اختلاف سنی دارن ولی قطعا با اختلاف سنی بین دو جوون ۲۰ تا ۳۰ ساله متفاوته 

و خب از بین کلی مورد هم رو انتخاب کردن

هم آقا خواستگاری زیاد رفته بود

و هم برای دختر خانوم کلی مورد بوده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حالا یه ۴۰ ساله پیدا شد نرفت دختر ۲۰ ساله بگیره چقد واسه ما ایرانیا عجیبه

وا منکه نگفتم چرا ۲۰ سال کوچیکتر نگرفته 

بالای ۴۰ سال ندیدم ک دختر بزرگتر ار خودش بگیره 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان دهه هفتادی ،دهه هشتادی،دهه شصتی که نا امید شدیدمن از دوستان پدرم پارسال تازه با کلی خواستگار ...

اینکه بیشتر ناامیدم ن کرد. ای بابا اگه ماها پیشونی و اقبال خدا بهمون میداد نبایدمیشستیم پای این دلداریها. هعی چقدر بده که حتی خداهم آدمو تنها میذاره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم کلا تو سن و سال های بالای ۳۵ دیگه نقش اختلاف سنی کمرنگ میشهالان این دونفر ۱۲ سال اختلاف سنی دا ...

بله ایشالا خوشبخت بشن. منطورم اینه که روحیات با هم فرق داره. من الان خودم هم سن و سال اون دختر هستم ولی چنین اختلاف سنی‌ای رو نمیپذیرم و مطلوب نمیدونم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله ایشالا خوشبخت بشن. منطورم اینه که روحیات با هم فرق داره. من الان خودم هم سن و سال اون دختر هستم ...

بله درست هم میگید

در کل روحیات باید باهم تناسب داشته باشه 

قربون کلامت!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم کلا تو سن و سال های بالای ۳۵ دیگه نقش اختلاف سنی کمرنگ میشهالان این دونفر ۱۲ سال اختلاف سنی دا ...

اتفاقا وقتی سن میره بالا باید اختلاف کم باشه چون دیگه طرفت واقعا پیره.نهایت 2 یا 3ال باید باشه تو سن بالا. ولی وقتی 20 ساله با 35 ازدواج کنه هنوز جوونن. خیلی فرق داره 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

و اطرافمونم اصلا اختلاف سنی ۲۰ ساله هم نداریم 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اتفاقا وقتی سن میره بالا باید اختلاف کم باشه چون دیگه طرفت واقعا پیره.نهایت 2 یا 3ال باید باشه تو سن ...

من با شما موافقم. حال نداشتم بنویسم و برهان بیارم

قربون کلامت!

ارادت داریم!!

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

اتفاقا وقتی سن میره بالا باید اختلاف کم باشه چون دیگه طرفت واقعا پیره.نهایت 2 یا 3ال باید باشه تو سن ...

نه عزیزم کاملا برعکسه

احتلاف دنیای آدم ها در جوانی بسیار بیشتره تا بزرگسالی

در بزرگسالی آدما پخته تر میشن ،از اون بی ثباتی جوونی در میان

مسئله بزرگ بودن یه طرف به کنار

منظورم سر ثبات روحي و فکری طرفینه