2777
2789

دوستان از خدا میخوام آدمی سرراه هممون قرار بگیره که باهاش خوشبخت شیم اگه قراره ازدواج کنیم و خوشبخت نشین اصلا شرایطش پیش نیاد و آدم مجرد بمونه خیلی بهتره 

چون مجردی یه دردسره ازدواج بد صدتا دردسره 

به نظرم اینکه آدم دیر ازدواج کنه با زود مهم نیست مهم خوشبختی آدمه هیچوقت هم بخاطر حرف دیگران که میگن طرف ترشیدست و حرفی مثال اینا گوش نکنین 

فقط بیاین برای هم ازدواج موفق و همراه با خوشبختی رو برای هم دیگه آرزو کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به میبینم که یه عالمه دختر خوب که به سن داداش من میخوره اینجا هست🙂😅🤣خواهرشوهرتون وارد میشود😂ی ...

پسر مورد علاقه دخترای نینی سایته دقیقا 🤨😐

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من ۳۴ سالمه. اصلانم سنم بالا نیست. بقیه اگه اذیت نکنن من واقعا خوشحالم .

من مشکلم همون بقیه است که بشدت اذیت میکنن با طعنه و تیکه هاشون بافخر فروشی هاشوم

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

شیراز گلم

شاستی بلند!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اننننقدر سخت بگیریدو ب دلم نمیشینه و ب دلم نمیشینه 

بکنید 

تا ازینم سنتون بره بالاتر 😏😒

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

به به میبینم که یه عالمه دختر خوب که به سن داداش من میخوره اینجا هست🙂😅🤣خواهرشوهرتون وارد میشود😂ی ...

با این اوصاف  نیازی نیس اینجا دنبال دختر باشین براش 

هر جا بره با سر میدن بش 

از بس مردم ظاهربینو مادی گرا شدن 

شاستی بلند!!!!

اره عزیزم 😅

ماشاالله شرایط مالیش عالیه ولی دختر خوب قسمتش نمیشه 

خیلی خواستگاری رفتیم ،بهم خورده نمیدونم چرا

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

۲۳سالمه ولی فک نکنم مورد مناسبی بیاد برام🤕

چه میشه کرد 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

۳۲سالمه دارم میرم تو ۳۳ازدواج نکردم ناراحت هم نیستم ...خونه زندگیمم دارم ...کی گفته حتما سن ازدواج همه ۲۰سال تا ۳۰ساله؟شاید جفتت ۵۰سالگی برسه شاید قراره تو جفت نداشته باشی باید نشست و افسوس خورد؟یعنی هیچ سرنوشت دیگه ای جز ازدواج وبچه داری و بعد نوه و.... نیست؟این تراژدی همیشه رودور تکراره و همه هم قبول دارند...یعنی این شده نرمال بودن جز این باشی آنرمالی؟

با این اوصاف نیازی نیس اینجا دنبال دختر باشین براش هر جا بره با سر میدن بش از بس مردم ظاهربینو مادی ...

عزیزم اون که اره ولی دختر خوب و پاک نیست واقعا 

برادرم واقعا پسر خوبیه حتی نگاه هم به نامحرم نمیکنه با اینکه مذهبی نیست 

ولی هرجا رفتیم خواستگاری متوجه شدیم دختر خانوم دوست پسر داشتن ،توقع زیاد داشتن(عروسی خارج کشور)،یا خودشون رو بالا گرفتند 

با اینکه در حد خودش براش خواستگاری رفتیم یا متاسفانه چهره دختر خانوم باب میلش نبوده و چون قدش خیلی بلنده میگه دوست ندارم اختلاف قدیم زیاد باشه با همسرم دختر ۱۶۵ به بالا پیدا نمیکنیم☹️

یا دختر خانوم ازدواج نمیکنه ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)