2777
2789

تنهایی ترسناکه ولی کاریش نمیشه کرد

مجرد باشیم بهتر از اینه که کنار کسی دیگه عذاب بکشیم

یه مجرد تنها بهتر از یه متاهل تنهاست

البته ازدواج هم خوبه ها ولی به شرط پیدا کردن ادم مناسب

ولی تو این دوره زمونه دیگه نمیشه

{ خانم هستم }

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفتم دوباره دیدم مطمئن شدم😁راستی یبار از یه خانم تراپیست پرسیدم که سندروم استکهلم چیه؟ گفت تو سو ...

وقتی باید بری سمت تراپی که واقعا تجربه و اطلاعاتت خوب باشه

من خودم اگرم برم سمت تراپی فقط در یک زمینه خاص میرم اونم بعد چندین سال تحقیق

دوستان بحث نکنید که ازدواج خوبه یا مجردی خوبهنصف بیشتر ادمایی که الان دارن از ازدواج مینالن اگر طلاق ...

۳ تا خانم رو میشناسم طلاق گرفتن ازدواج نکردن یا حالا دیگه چشمون ترسیده یا مرد خوب پیدا نکردن ولی خب هر دو فاجعس سه تاشون هم شوهراشون واقعا داغون بودن از هر لحاظ

تنهایی ترسناکه ولی کاریش نمیشه کردمجرد باشیم بهتر از اینه که کنار کسی دیگه عذاب بکشیمیه مجرد تنها به ...

دقیقا بخاطر حرف و کنایه و تنهایی هر جور شده ازدواج کنی مصداق بارز از چاله در اومدن و به چاه افتادن و تا وقتی تجریش نکنن متوجه نمیشن

دقیقا بخاطر حرف و کنایه و تنهایی هر جور شده ازدواج کنی مصداق بارز از چاله در اومدن و به چاه افتادن و ...

من اطرافم تجربش کردم 

یه سریاشون دارن با یه ادم بشدت سمی ادامه میدن 

یه سریاشونم چند بار جدا شدن و حالا دیگه روشون نمیشه بازم جدا شن و مجبورن ادامه بدن

البته ازدواج خوب هم دیدم ولی خب نصیب ما نشده دیگه

{ خانم هستم }
من اطرافم تجربش کردم یه سریاشون دارن با یه ادم بشدت سمی ادامه میدن یه سریاشونم چند بار جدا شدن و حال ...

انشالله نصیب میشه ولی منم خیلی تو دوستام فامیل شوهر بد دیدم و واقعا دارم حس میکنم از لحاظ شناختی دچار مشکل میشم که همه مردا بدن و اونا که خوبن یک در یک ملیونن😂

۳ تا خانم رو میشناسم طلاق گرفتن ازدواج نکردن یا حالا دیگه چشمون ترسیده یا مرد خوب پیدا نکردن ولی خب ...

دقیقا فاجست...  البته من گفتم نصف بیشتر چون دور و بر خودم بیشتر طلاق گرفته ها ازدواج کردن اما دو سه مورد نکردن

منم.. یعنی اکثرا ازدواج کردن بعد طلاق حالا یکی 6 ماه بعد یکی 4 سال بعد... 

دقیقا فاجست... البته من گفتم نصف بیشتر چون دور و بر خودم بیشتر طلاق گرفته ها ازدواج کردن اما دو سه ...

عع امیدوارم ازدواج دومشون دیگه خوب باشه اخه اکثرا اینجا گفتن ازدواج دومشون خوب نبوده یا فوقش گفتن از دومی بهتره 😂😐

🙂اون روزی که به حقیقت میرسید من نیستم خوب فکر میکنیدا... ولی یکم کوتاه .. کم عمق.. تا نوک بینی نه و ...

ببینید شما مذهبی ها همه عمرتون پای برنامه های صدا و سیما،پای منبر،و تو جمع خانوادگی و دوستایی گذشته که همشون در حد و سطح فکری یکسانی بودید...هیچکدومتون جرات نکردید از این حباب خیالی و شست و شوی مغزی که شدید یکم پا فراتر بزارید...ببینید که اصلا تو دنیا چه خبره...از خواب غفلت و ساده لوحی بیدار بشید...باور کنید شماها حتی در درگاه الهی هم مقبول نیستید که از مغزی که خدا بهتون بخشیده استفاده نمیکنید برای تحلیل و فقط نشستید یه سری خزعبلات  هدفمند بریزن توی سر شماها و ولتون کنن تو جامعه که تا پای جون ازون عقاید محافظت کنید😅ببخشید ولی دیگه حالا که فهمیدم جزو کدوم قشر هستی حتی جوابتو نمیخونم،الکی خودتو خسته نکن،براتون شعور،عقل و آگاهی آرزومندم🫡🖐

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂