یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستان بحث نکنید که ازدواج خوبه یا مجردی خوبهنصف بیشتر ادمایی که الان دارن از ازدواج مینالن اگر طلاق ...
۳ تا خانم رو میشناسم طلاق گرفتن ازدواج نکردن یا حالا دیگه چشمون ترسیده یا مرد خوب پیدا نکردن ولی خب هر دو فاجعس سه تاشون هم شوهراشون واقعا داغون بودن از هر لحاظ
من اطرافم تجربش کردم یه سریاشون دارن با یه ادم بشدت سمی ادامه میدن یه سریاشونم چند بار جدا شدن و حال ...
انشالله نصیب میشه ولی منم خیلی تو دوستام فامیل شوهر بد دیدم و واقعا دارم حس میکنم از لحاظ شناختی دچار مشکل میشم که همه مردا بدن و اونا که خوبن یک در یک ملیونن😂
🙂اون روزی که به حقیقت میرسید من نیستم خوب فکر میکنیدا... ولی یکم کوتاه .. کم عمق.. تا نوک بینی نه و ...
ببینید شما مذهبی ها همه عمرتون پای برنامه های صدا و سیما،پای منبر،و تو جمع خانوادگی و دوستایی گذشته که همشون در حد و سطح فکری یکسانی بودید...هیچکدومتون جرات نکردید از این حباب خیالی و شست و شوی مغزی که شدید یکم پا فراتر بزارید...ببینید که اصلا تو دنیا چه خبره...از خواب غفلت و ساده لوحی بیدار بشید...باور کنید شماها حتی در درگاه الهی هم مقبول نیستید که از مغزی که خدا بهتون بخشیده استفاده نمیکنید برای تحلیل و فقط نشستید یه سری خزعبلات هدفمند بریزن توی سر شماها و ولتون کنن تو جامعه که تا پای جون ازون عقاید محافظت کنید😅ببخشید ولی دیگه حالا که فهمیدم جزو کدوم قشر هستی حتی جوابتو نمیخونم،الکی خودتو خسته نکن،براتون شعور،عقل و آگاهی آرزومندم🫡🖐
از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂