2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15036 بازدید | 213 پست
ازین تاپیک نتیجه میگیریماونایی هی میگن رسم نداریم خسیسن😂

دیگه این ی چیز خیلی مشخصیه خسیس هستن دیگه وگرنه برا شادی هست دیگه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرت خانم خوبیه مشخصه که فتنه ودو بهم زنی رونمیخواد ب پسرش هم پیشنهاد داده که یلدایی چیزی گرفتی واسه خانمت ولی پسرش نخواسته بگیره واینکه بهت گفته خود دار باش دلیل برترسش نیست نمیخواسته بحث وحدیثی بشه همین اون یه مادره ورفتارش خیلی طبیعیه

مادرشوهرت خانم خوبیه مشخصه که فتنه ودو بهم زنی رونمیخواد ب پسرش هم پیشنهاد داده که یلدایی چیزی گرفتی ...

برعکس گفتی 🙂ولی باشه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

اسی چقدر عقده داری حالا دل جاری ت و باید بشکونی حتما

میتونی درست هم حرف بزنی عقده ای یعنی چی .. من اومدم در و دل کردم همتون دلتون برای اون عفریته سوخت. من میگم مشکل من حرف مادر شوهرمه چیکار اون زنیکه دارم 

میتونی درست هم حرف بزنی عقده ای یعنی چی .. من اومدم در و دل کردم همتون دلتون برای اون عفریته سوخت. م ...

مادرشوهرت چیز بدی نگفته بنده خدا میخاد دعوا نیفته بینشون 

مادرشوهرت چیز بدی نگفته بنده خدا میخاد دعوا نیفته بینشون

مادر شوهرم کار همیششه .. میتونست با لحن خوب بگ طوری ک دل من نشکنه... واقعن این سایت دل ادمو بیشتر خون میکنن متاسفم 

چرا نباید بگم؟؟ چرا اینجوری باید بهم بگ همیشه اینجوری بوده میگ هرچی شوهرت میگیره بهش نگو فقد از ترسش ...

دل تو با پز دادن آروم میشه یعنی خب برو لذت داشته هاتو ببر ،نترس اون طلا و لباس استفاده کنی تو چشم ش فرو میکنی دیکه استوری و پز دادن نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دل تو با پز دادن آروم میشه یعنی خب برو لذت داشته هاتو ببر ،نترس اون طلا و لباس استفاده کنی تو چشم ش ...

من گفتم میخام پز بدم؟؟؟گفتم میخام استوری بزارم ؟چرا چپکی میخونین تاپیکو من بحثم همش سر این بود چرا باید مادر شوهرم اینجوری با لحن بد بهم بگ 

من گفتم میخام پز بدم؟؟؟گفتم میخام استوری بزارم ؟چرا چپکی میخونین تاپیکو من بحثم همش سر این بود چرا ب ...

خودت داری مزگی پس دل من چی میشه یعنی دل ت فقط با گفتن به اون آروم میگیره ابن‌که با حوری بهس بریونی بچزونیش والا مشکل دیگه ای این وسط نیست احترام تو دیدی کادو هم‌گرفتی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خودت داری مزگی پس دل من چی میشه یعنی دل ت فقط با گفتن به اون آروم میگیره ابن‌که با حوری بهس بریونی ب ...

می‌دونم چی‌میگی من اصلا با جاریم حرف هم نمیزنم فقد در حد سلام و علیک چ برسه بخام بگم همسرم برام چی گرفته من از دست مادر شوهرم دلخور بودم چون کار همیششه پیرهن هم بگیرم میگ اون نفهمه پیش همه گفته ‌‌منم حق دارم دلخور بشم. 

صلاح ندیدن کلا مادر شوهرم خیلی از جاریم میترسه دیشب ک رفته بودم همش پیش اون نشسته بود اصلا نگامم نمی ...

اگر ازش میترسید خودش خرید میکرد و پسرشو به زور میبرد

ازش نمیترسه 

حوصله نداره گیس و گیس ککشی و شر راه بیفته براش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan