2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15581 بازدید | 213 پست
خودتو بذار جای جاریت شاید بفهمه دلش بشکنه عزیزم لازم نیست همه چی زندگیتو بقیه بدونن انشالله خوشبخت ب ...

اخ جاریم جاری نیست عذابه اللهی هست.. منک کاری باهاش ندارم .. 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دلیلی واسه ناراحتیت نیست

میگم همیشه همین بوده ولی وقتی شوهر جاریم براش یه چیزی میخره زودی میاد بهم میگ ولی من وقتی چیزی میگیرم میگ نگو

شما نگی ناراحت میشی؟نمیفهمم واقعا چون من این مدلیم که هر جا برم هر کار کنم تو چشم بقیه نمیکنم

تو چشم بقیه ک اصلن این عادت من نیست کلن میگم اخلاقش اینجوریه تا اون چیزی بگیره میاد بم میگ من چیزی میگیرم میگ نگو بش.. 

اخ جاریم جاری نیست عذابه اللهی هست.. منک کاری باهاش ندارم ..

هرکی هست بذارش به حال خورش از من بشکو جاری رو ووسه خودت بزرگ و مهم نکن در حد یه آشنای دور فقط احوال پرسی و حرفای معمولی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
از جاری می‌ترسه از برادرشوهرت می‌ترسه

اره ن همش میپرن بهش و ضایعش میکنن جلو همه میترسه.ولی من اصلن شخصیتم اینجوری نیست 

اره ن همش میپرن بهش و ضایعش میکنن جلو همه میترسه.ولی من اصلن شخصیتم اینجوری نیست

اشتباه میکنی جلو خانواده شوهر باید پرو بود و گر ن سوارت میشن 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بی خیال بابا، مگه خوشحالی تو وصله به جاریت؟

ن بابا این چیه دیگ اهه من اصلا باهاش سروکاری ندارم ۳.۴ماهی یه بار میبینمش یکم از از مادر شوهرم ناراحت بودم 

هرکی هست بذارش به حال خورش از من بشکو جاری رو ووسه خودت بزرگ و مهم نکن در حد یه آشنای دور فقط احوال ...

اصلا واسم مهم نیست بخدا اصلا بهش فکر نمیکنم در حدم نیست. فقد در حد سلام علیکیم از حرف مادر شوهرم دلخور بودم 

ن بابا این چیه دیگ اهه من اصلا باهاش سروکاری ندارم ۳.۴ماهی یه بار میبینمش یکم از از مادر شوهرم ناراح ...

این اصلا مشکل نیست ، نه توهین کرده نه بی احترامی ، دنبال آرامشه مادرشوهرت

این اصلا مشکل نیست ، نه توهین کرده نه بی احترامی ، دنبال آرامشه مادرشوهرت

چبگم والا شما ک نمیشناسینش .. من میبینمش همیشه.. دنبال ارامش نیست عزیزم فقد نمیخاد اون ناراحت شه