2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم عقده ایم کردن😓

167 بازدید | 10 پست

خیلی اذیتم میکنن

پیش همه پست سرم بد میگن

کل اسرار خانوادشون به بقیه میگن

من و جاری هامو یک ذره احترام نمیکنن جوری که یکی از جاری هام طلاق گرفت

بد اون جاریمو پیش من میگن بد منو پیش اون

توقع بیش از حد دارن.هرررر کاری کنی به چشمشون نمیاد.یه ساله ازدواج کردم.تو این یه سال به اندازه کل زندگیم ازشون بی احترامی دیدم

شوهرم عاااالیه

ولی اونا خونم‌و کردن تو شیشه😭

دیروز به خواهرشوهرام پیام تبریک روز مادر دادم فقط به خاطر شوهرم.درجواب فقط گفتن ممنون

باز به مادرشوهرم زنگ زدم اونم فقط میگفت ممنون.نه حالمو پرسید.نه هییچی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحویلشون نگیر اصلا خودت رو بگیر واسشون محل نده رسمی برخورد کن.

به این فک کن اونا غریبه هستن.

حیف این روزای جوونی بهترین سالای عمرت رو بذاری واسه این موضوع 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
دوراز شتر بخوابخواب اسوده ببن! رعایت فاصله

بخدا اصلا نمیبینمشون.شهر دیگه زندگی میکنم.ولی از پشت گوشی هم زهرشون میریزن.شوهرم انقدددد ناراحت شد از رفتارشون.دیشب تا ساعت 1پیشم داشت درد و دل میکرد و از بدیای خانوادش میگفت

وقتی شوهرت خوبه، ازشون فاصله بگیر 

هنوز اول زندگیته، از الان طوری رفتار کن که بفهمن برات هیچی نیستن و ارزشی ندارن، ببین چطور میان رو سرت میزارنت، تا جایی که میتونی فاصله بگیر، بی محلی کن.(نه تماسی، نه پیامی، انگار نیستن) . عین خودشون رفتار کن. 

(با چنین آدمایی عین خودشون باید رفتار کرد ) 

تحویلشون نگیر اصلا خودت رو بگیر واسشون محل نده رسمی برخورد کن.به این فک کن اونا غریبه هستن.حیف این ر ...

سالی دو بار هم نمیبینمشون.ولی تو همین دفعات کم یا با زنگ زدن و...انقددد منو عقده ای میکنن که تا چن روز حالم خرابه

وقتی شوهرت خوبه، ازشون فاصله بگیر هنوز اول زندگیته، از الان طوری رفتار کن که بفهمن برات هیچی نیستن و ...

من میخوام همینجوری رفتار کنم.شوهرم میگه بخاطر من گذشت کن.بعدش دوباره رفتار اونارو که میبینه میگه ولشون کن و...

من میخوام همینجوری رفتار کنم.شوهرم میگه بخاطر من گذشت کن.بعدش دوباره رفتار اونارو که میبینه میگه ولش ...

بگو با چنین آدمهایی نمیشه گذشت کرد که بدتر میشن! بذار به روش خودم درستشون کنم

اگر هم بعدا به شوهرت اعتراض کردن، بگه همسرم خواست بهتون ارزش و احترام بذاره، خودتون نخواستید