2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 245521 بازدید | 435 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا واسه روزهای اوله 😂😂

نه خیلی متین و آرومو و مهربونه عمش میگه قربونش بشم الهی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نمیتونه همچین غلطی کنه هرچند آدم با نفوذیه ولی این تهدیدش یعنی خیلی جدی نمیخواد بچه هامو ببینم

منظورش از بچتو میکشم کدوم پسرته؟دوقلوهه؟

مگه کشکیه 

همون تهدیدشو ببری دادگاه میتونی برعلیهش اعلام شکایت کنی 

ولی نمی ارزه 

بنظرم جیز زیادی عاید شما نمیشه اینطور که تعریف میکنی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

درسته از لحاظاعتقادی و فرهنگی از زمین تا آسمون باهام فرق دارن ولی هرچی باشه من یه مادرم... میشم عین ...

بیان پیشت که چی بشه؟؟؟ بوسشون کنی نازشون کنی هدیه بدی به خدا که به این چیزا نیاز ندارن وبه قلبشون نمیشینه...فقد میشی یه درردسر ازماگفتن خوددانی

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

نمیتونه همچین غلطی کنه هرچند آدم با نفوذیه ولی این تهدیدش یعنی خیلی جدی نمیخواد بچه هامو ببینم

خو به اون چه اگه بچه ها شمارو بخوان 

اصلا به بچه ها پیام بدید زنگ بزنید و بگید به عموشون نکن  

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی میخوام‌بخوابم توروخدا بزار تا برم فکر درگیر شد🥲💔

فداتشم‌گذاشتم فکر کنم صفحه۵ یا ۶ باشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

درسته از لحاظاعتقادی و فرهنگی از زمین تا آسمون باهام فرق دارن ولی هرچی باشه من یه مادرم... میشم عین ...

قبل رفتن پیشش مذهبی شو هم رنگ خودشون نگن …. از خدا کمک بخواه جوری کمکت میکنه هیچکس نمیفهمه از کجا

خو به اون چه اگه بچه ها شمارو بخوان اصلا به بچه ها پیام بدید زنگ بزنید و بگید به عموشون نکن

شمارشونو ندارم فقط پیجاشونو دارم هرکاری میکنم نمیتونم دایرکت بدم سخته بعد ۱۷ سال

پیشه آدمایه خوبی بزرگ نشده با چیزایی که گفتی

چون گفت مذهبیه وحوزه درس میخونه اینو میگی؟؟؟؟؟؟؟اگه میکفت یه بلاگر کلی عشوه میاد یا هرزه اس یا هزارتا دوست پسر داره کسی جررررات داشت بگه کارش اشتباهه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

تو خونه خودمون تنهایی ولی فک کنم ببره پیش مادرش

خب فکر میکنی تا کجا تاب میارن این شرایط رو 

بالاخره خسته میشن 

اون دیده شما بیتابی داره سواستفاده میکنه

چاره ش فقط صبوریه 

مهریه رو بعدا هم‌میشه اجرا گذاشت،فعلا شرایط رو بدتر نکن

فقط آروم بگیر زمان بده واکنش نشون نده ببین چی میشه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....