2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 252484 بازدید | 435 پست
هه دختر که به سن تکلیف رسیده ؛ خودش تعیین میکنه پیش کدوم والد زندگی کنه پسر هم به سن تکلیف برسه خودش ...

میگه  از شهر خودمون میبرمشون دستت بهشون نمیرسه.. تو رو خدا دعام کنین بتونم دووم بیارم الان یه هفتس جز اب چیزی از گلوم پایین نرفته

اسی من می‌خوام استوری رو ببینم که دخترا چی گذاشته گلم

روزمادررو به مادرشوهرش تبریک کفته با عکس یه دسته‌گل

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شمارو یادمه 

بنظرم دیگه سمتش نرو و زندگیشو بهم نزن 

منم شرایط دخترتو دارم

یمدت با مادرم آشنا میشدم ولی زندگیم بشدت بهم خورد 

آسایش نداشتم

هم از دست خانواده پدری و خود مادرم که مدام تو جنگ بودن

هم افکار خودم

مدام درگیر بودم

دیگه جدا شدیم

و بشدت الان راضیم

اگه خدا میخواست تو زندگیم باشه از همون اول میزاشتش برام

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

دقیقا درسته مادره ولی کاش بیخیالشون بشه عین این ۱۷ سالوالا من خودمم ۵ ماهه از بس تمام سالهای زندگیم ...

دقیقا بخدا زندگی فیلم وسریال نیست این خانم داره تلاش باطل میکنه قبول دارم مادره بعداین همه سال عاشق بچه هاشه ولی این عشق برااون بچه ها بی معنییه پیش خودشون میگن چراتحمل نکرد سختیارو بخاطر ما !!؟الان چه فایده بودنش اونا تحت تربیت کسای دیگه بزرگ شدن وشکل گرفتن  ضربه روحی میخورن تابیان بخودشون بقبولونن این خانم مادرشونع وباید دوسش داشته باشن کلی عذاب میکشن و چه فایده؟؟ هیچی

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

الان‌خودت بچه داری؟از زندگیت راضی هستی؟

دوتا بچه دارم بله خداروشکر راضیم تنها دلخوریم از همسرم اینه که راضی نیست ارتباط بگیرم با دوقلوهام به خاطر عموشون که همسر سابقم بوده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

برم اول مهریه مو بذارم اجرا

بابا مگه مملکت بی صاحابه 

قانون داره 

حق دیدار داری ، مگه میتونه نذاره 

ساده نباش،یکم صبوری کن 

فقط دوندگی زیاد داره

اما بدون مهریه رو ببخشی کلا همه چیو باختی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
میگه از شهر خودمون میبرمشون دستت بهشون نمیرسه.. تو رو خدا دعام کنین بتونم دووم بیارم الان یه هفتس ج ...

فقط تهدید

هرجایی ببره از طریق استعلام کدملی شون از اموزش وپرورش اطلاعاتشون درمیاد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نمیزارن عزیزم هم عموش هم همسر فعلیم عموش گفته بهش نزدیک بشی میدم پسرتو بکشن

توی یه تاپیکی گفتی شوهرت فوت کرده بعدازدواج دوم کردی بعضی ازتاپیکات میگی شوهرسابقم فلان کردبهمان کرد، بالاخره مرده یازنده اس؟؟؟

میگه از شهر خودمون میبرمشون دستت بهشون نمیرسه.. تو رو خدا دعام کنین بتونم دووم بیارم الان یه هفتس ج ...

هر جا ببرتشون به سن قانونی که رسیدن ( مخصوصا جنس پسر ) [ خودشه و خدای خودش ] دیگه اختیار با خودشونه ؛ میان پیدات می کنن حتی اگه ببره خارج از کشور