2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8502 بازدید | 282 پست
ووووای 😂😂😂اعصابم بدتر خورد شد

من رفتم بخوابم، با این کاراتون شمارو به خدای منان میسپارم. باشد ک رستگار شوید

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بنظرم حالا که از این جهات خوبه محکش بزن این چند وقت برید بیرون و اینور اونور که ایشون خرج کنه و اصلا ...

هردوهفته یک یا دوبار شام بیزون میربم خودش خرج و میده بدون اینکه من بدونم برنامه شام ناهار داره 

اونبارم منو دخترخاله هامو برد بیرون چند میلیون ناعارمون شد ..

تو بحث خوردنی خوبه چون شکموعه  خودشم 

اما پول دکتر رفتن اینحوری نیست 

از این دلخورم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی پس همه روزای دختر تقویمو دست پر بیا..اسی من ۹ ساله متاهلم، هنوزم مناسبتا به راهه.... حرف ...

چه کنم ویترین جون 

روز مرد که میشه این اسی ...صخل کادو میخره خب الاغغغغغغ وقتی من برای روز مرد برا تو میخرم تو که روززن نمیتونی بخری چون من زن نیستم پس روز دختر باید بخری 

چون ماها ساده ایم اهل تیغ زدن نیسیم. وگرنه شاید بخدا از لحاظ قیافه ام ماها بالاتر باشیم عزت نفس گوهم ...

ولی میدونی اشتباهه من هردختریو دیدم از طرفش میخواد دوست خودم با یکی دوست بود براش گوشی خرید میلیون میلیون پول براش کارت ب کارت میکرد الان عروسی کردن به قول یکی از بچها گفت اخرم میرن با متوقعا 

عزیزم لطفا لطفا از این ببعد حق خودت بدون که برات خرج کنه طرف مقابلت. من فکر میکنم این رویه رو عوض کن ...

بدیش اینه منه احمق پرتوقعی و بلد نیستم نمیدونم چی بگم چطوری بخوام که تیغ زنی محسوب نشه ولی احمق نباشم 

با هم‌چین مرد خسیسی ۵ ساله تو رابطه ای؟خوش به حالش والازن کارمند هم گیر آورده

برا بقیه موارد خوبه 

ولی یکی دکتری رفتنم یکی پول بده بگه لباس بخر و اینا نه 

گاهی میکم‌شاد ان تایما ک پیش میاد پول تو دستش نیست 

ولی تولدای لاکچری میگیرع شام بیرون میریم 

عیدی میده نمیدونم