رفتیم دکتر حالم بد بود بردم اورژانس بخدا خودم خواستم حساب کنم جلوبقیه میخواد بگه من خرج کنم . خودش پول دارو ویزیت و داد من حالم خیلی بد بود سرم زدم ..تو راه برگشت تو ماشین گفتم شماره کارت بده برگردونم تعارررف الکیییی کرددوبار دیگه چندساله باهاشم میشناسم کی تعارفی میگه گفت نه بار سوم گفتم گفت خب گوشیتو بده خودم شماره کارتمو بزنم خودشم مبلغیو مه خرج کرد زد با گوشیم برای خودش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میگفتی پس همه روزای دختر تقویمو دست پر بیا..اسی من ۹ ساله متاهلم، هنوزم مناسبتا به راهه.... حرف ...
چه کنم ویترین جون
روز مرد که میشه این اسی ...صخل کادو میخره خب الاغغغغغغ وقتی من برای روز مرد برا تو میخرم تو که روززن نمیتونی بخری چون من زن نیستم پس روز دختر باید بخری
چون ماها ساده ایم اهل تیغ زدن نیسیم. وگرنه شاید بخدا از لحاظ قیافه ام ماها بالاتر باشیم عزت نفس گوهم ...
ولی میدونی اشتباهه من هردختریو دیدم از طرفش میخواد دوست خودم با یکی دوست بود براش گوشی خرید میلیون میلیون پول براش کارت ب کارت میکرد الان عروسی کردن به قول یکی از بچها گفت اخرم میرن با متوقعا