2777
2789
😐😐😐😐😐

خب اون همه خوندم و فشار آوردم که امتحان بگیره نمره خوبمو بگیرم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂 دانشگاهه و این دل باختناش و دلدادگیاش😝سال اخر دبیرستانی؟خداییش من دبیرستانو اصلاااا دوس نداشتم ...

اره سال آخرم خدارو شکرررررررررررررررررررررررر🤲🤲😂

وای منم اصلا بدم میاد یعنی از حجم درس ها پاره شدم بخدا مخصوصا سال آخر هعی افتضاحه اصلا تازه دارم همزمان دهم و یازدهم هم می‌بندم حالا دهم رو تموم کردم اومدم یازدهم هم ببندم 😂😂هعی زودتر بگذره

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

درسته یه ۱۰دقیقه استراحت دارم چون گردنم درد می‌کنه من تا همین الان داشتم درس می‌خوندم هنوز شام نخورد ...

موفق باشی گل

الهییی حتما به تغذیت اهمیت بده فشارت افت نکنه 

قبل از شروع درس ی دو لیوان آب خنک بخور کارایی مغزت بر بالاتر 

قبل از شروع امتحان ی شکلاتم بخور 

نگو😂😂

خب ببین همه ریختن سر من اصلا بیا من آهنگ بخونم برات شما خوشحالی کن

سی دخت هاجرو خودمه تو گل میپلکونم

محض رضای دخترون خودمه تو گل میپلکونم

سی دخت هاجرو خودمه تو گل میپلکونم

محض رضای دخترون خودمه تو گل میپلکونم

تلیتو لیته لیتوله تلیتو لیته لیتو

تلیتو لیته لیتوله تلیتو لیته لیتو

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

اره سال آخرم خدارو شکرررررررررررررررررررررررر🤲🤲😂وای منم اصلا بدم میاد یعنی از حجم درس ها پاره شدم ...

رشتت چیه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

اره سال آخرم خدارو شکرررررررررررررررررررررررر🤲🤲😂وای منم اصلا بدم میاد یعنی از حجم درس ها پاره شدم ...

امیدوارم زودتر آزاد بشی😁💖 

قلم چی و گاج و .. هم میری؟ بنظرم اینا خیلی ادمو جلو میندازن من تنبلی دراوردم نرفتم ولی یه همکلاسی داشتم درساش ضعیف! ولی از دهم رفت گاج و رتبش دو هزار شد. یعنی من حتی بیست هزار هم فکر نمیکردم بیاره

یه صلوات مهمونم میکنین؟💓 کاربری دست دونفره دوتا دوست صمیمی از خواهر صمیمی تر😍

موفق باشی گلالهییی حتما به تغذیت اهمیت بده فشارت افت نکنه قبل از شروع درس ی دو لیوان آب خنک بخور کار ...

مرسی عزیزم 

وقت نمیکنم  ولی چشم 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀