2777
2789
درس ما سختر نیست وضعیت تحصیلمون سخت ترا

چرا؟مگه شرایطی مثل ترمیم معدل ندارین؟مگه دو بار کنکور نمیدین هر کدوم بهتر بود لحاظ میکنن؟دوره ما بهترین و نخبه ترین دانش آموزا کافی بود ۴ ساعته رو خراب کنه هیچ راه برگشتی نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تو از کنسل شدن امتحان خوشحال نمیشی؟😅😂

نه من از اون ادمایی بودم معلم یادش میرفت من بهش یادآوری میکردم همیشه آخر کلاسا دعوام میکردن

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

والا ماها از شما درس خونتر بودیم تونل برفی میزدیم میرفتیم مدرسه با یه سرما ریزه کل مملکت رو تعطیل می ...

هیچکی الان نمیتونه به من بگه از من تو درس نخون ترم چون من بخاطر درس از همه چیم گذشتم از خوشگذرونی با رفیقام و خانوادم از مسافرتم از غذا خوردنم از استراحتم همه چیم گذشتم فقط فقط بخاطر درسم خداروشکرر الان بالاترین نمره میگیرم شاگرد اول مدرسم امید دارم که به هدفم میرسم از خودم مطمئنم 

این حرف زدم خوشحالم بخاطر تعطیلی چون زمان بیشتری دارم که باید برنامه ریزیم تغییر بدم که بتونم ۵تا درس باهم بخونم دوشنبه و سه شنبه دهنم سرویسه

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

[QUOTE=365229610]اینجا  چمدروز پیش یه تاپیکی دیدم استارتر داشت دعا میکرد دانشگاه تعطیل نشه بده کراششو ببینه😂 گ...[/QUOTE

وااای آره دیدم منم 😂😂،🫶هعی میگفتم لامصب ما خوشحالیم تعطیل شده تو نگران کراشت هستی که نمی بینیش🤣🤣!!اره صد درصد با این که هنوز دانشجو نشدم ولی می‌دونم فضاش صد برابر بهتر هست از مدرسه ))اره دیگ دوران مدرسه هم خوب بود بچه بودیم هیچی حالیمون نبود خوشحال بدون ناراحتی اکیپ های مدرسه 😍😂

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

چرا؟مگه شرایطی مثل ترمیم معدل ندارین؟مگه دو بار کنکور نمیدین هر کدوم بهتر بود لحاظ میکنن؟دوره ما بهت ...

ترمیم یه باره دوبار کنکور وسط امتحان ها زندگی رو سخت میکنه نمیدونی باید برای کنکور بخونی یا نهایی همه چی تو همه چون قانون جدید ساختار کاملی نداره و تازه است هرروز خون به جگریم شاید یه نفر چهارساعت خراب میکرد ولی الان ۲۰نفراز۳۰نفر بخاطر نداشتن تجربه تو شکل کنکور جدید خراب میکنن این قانون ها برای کسایی تو سال های اخیر کنکور نمیدن فرصت به نظر میاد اما درواقع چاهی هست که انتها نداره محدودیتش بیشتر از فرصتش هست

با عرض معذرت با این که خودم دبیر هستم گاهی اوقات ازتعطیلیا خوش حال می شم‌چون به کارام می رسم 🤦‍♀️

دقیقن شما دبیر هستین خوشحالین که به کاراتون میرسین منم خوشحالم که میتونم بیشتر برا امتحانام بخونم

دمت گرم😂الان رشته ات چیه؟

مرسی 

از بخت بدم کارگر 🤣🤣🤣🤣 اونا مهندس شدن زندگی برعکس تا کرد با من

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

خب دیگه ولی وقت بیشتری برا خوندن داری درسته؟لطفا از فردا تو سایت نچرخ بشین بخون برا خودت میگم

درسته 

یه ۱۰دقیقه استراحت دارم چون گردنم درد می‌کنه من تا همین الان داشتم درس می‌خوندم هنوز شام نخوردم🥺🥺

[QUOTE=365229610]اینجا چمدروز پیش یه تاپیکی دیدم استارتر داشت دعا میکرد دانشگاه تعطیل نشه بده کراشش ...

😂😂 دانشگاهه و این دل باختناش و دلدادگیاش😝

سال اخر دبیرستانی؟

خداییش من دبیرستانو اصلاااا دوس نداشتم فضای رقابت زیاد بود مدیر معاون سختگیر خاطره خوب و اردو کم بود و خلاصه اصلا خاطره خوب ندارم مخصوصا دوسال اخر فقط میخواستم زودتر بگذره 

یه صلوات مهمونم میکنین؟💓 کاربری دست دونفره دوتا دوست صمیمی از خواهر صمیمی تر😍