2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 151 پست
میدونی چیه؟من هروقت به کسس خوبی کردم نتیجه عکس بهم داد،انکار بیشتر ازم طلبکارن...برا همین از خودم مت ...

عیب ندارد یک هدف برای خودت بساز انقد خوبی کن که بفهمی چقدمهمی وجودت برای چندنفر باارزش میشه آنوقت انقد از خودت خوشت میاد که بخودت آسیب نمی‌زنی بزار چندنفر از بودنت لذت ببرن نه اینکه خودتو به باد بدی سر هیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم دخترم.اضطراب و افسردگیت دقیقا بخاطر مشکلات خانوادگیه.مشکل خانوادگیت یعنی اونقد حاده که نش ...

خدانکنهه❤️🎀

اره،شایدم نه...نمیدونم،تایپکام هست،مامان و بابام هردوون خیانت میکنن،هم دعوا،طلاق عاطفی...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

دختر قشنگم ناراحت شدم برات می‌دونم چقدر شرایط برات سخته که فقط اینجوری خودت رو خالی می‌کنی لبریز نشی 

یه دختری هست من و زندگیم باهاش خیلی عوض شدیم، البته با جون کندن خودم (من حتی پول جلسه‌ی خصوصی هم نداشتم ولی خدا می‌دونه کانالش رو چند بار زیر و رو کردم، الحق هم که از هر چیزی و هر کسی بیشتر تو زندگی من تاثیر داشته)

امیدوارم برای تو هم خیلی چیزا عوض بشه و یه جایی به پشت سرت نگاه کنی ببینی چقدر با کسی که بودی فرق داری، چقدر همه چی فرق داره

دختر قشنگم ناراحت شدم برات می‌دونم چقدر شرایط برات سخته که فقط اینجوری خودت رو خالی می‌کنی لبریز نشی ...

مرسییی گلم،ببخشین که باعث ناراحتیتون شدم

🙂💔

ممنونم،خوشحالم که حالتون بهتره

آجی کوچیکم هست فقط،اونم طفلی آسیب میبینه بحام باها حرف بزنم

خوب باهاش حرف نزن باهاش بازی کن باهاش اهنگ بذار برقصید شادش کن خوشحالش کن حال خودتم خوب میشه باور کن اشتباه ترین کار اسیب زدن به خودته دخترم یه روز بزرگتر میشی به سن ما میرسی به حرفامون میرسی الان که امکانش هست درست تصمیم بگیری درست تصمیم بگیر معلومه خیلی دختر عاقلی هستی عزیزم.بامادرتم میتونی درمورد احساست صحبت کنی همونطور که باما صحبت کردی عزیزم

خوب باهاش حرف نزن باهاش بازی کن باهاش اهنگ بذار برقصید شادش کن خوشحالش کن حال خودتم خوب میشه باور کن ...

آره مرسییی

میدونم،میدونم چقد کارم اشتباهه،میدونم دارم به خودم آسیب میزنم...اما نمیشه جلوشو بگیرم

من درکت میکنم 

وقتی حالت خیلی خرابه فقط به ی چیز فکر میکنی اونم خودزنی

این فکر تو مغزت ریشه زده که اگر اینکارو انجام بدم ناراحتیم اعصبانیتم خشمم خالی میشه باعث میشه که آروم شم

هیچ گونه لذتی هم از این کار نمیبری تنها هدفت همین آروم شدنه خودته وقتی کم کم زمان بگذره بره جلو میفهمی که نه حتی اینم دیگه باعث آروم شدنت نمیشه خود ب خود دیگه حتی حوصله دست بردن سمت تیغو هم نداری 

تیغ اصلا نخر دمه دستت نباشه 

وقتی چندبار بهش احتیاج داشته باشی و نباشه دیگه کمتر سراغش میری 

میگذره زمان میخواد ولی درست میشه 

وقتی بعدا جاشونو روی بدنت میبینی باعث میشه افسوس بخوری

حیف بدن زیبای ی دختر نیست ک جای تیغ روش نقاشی شده باشه !؟