2777
2789
عنوان

محصل ها بیاید تبصره چن تا میشه استفاده کرد❓️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 107 پست
اره بگو خیلی مشتاقم بشنوم چندمدتیه انقد تحت تاثیر جامعه و اوضاعش قرار گرفتم از زندگی سیر شدم و نا ام ...

وااااااایییییی توام 

تووووامممممممممم منم اینجوریمممممم 

ببین بزار یکم بهتر بهت بگم ببین به مسائل کلان علاقت هی بیشتر میشه ینی راجب چیزای مهم و سرنوشت ساز دنیا و مثلا ایران همچیو بدونی مثلا من الان تو این سنم اینجوریم که اگه حرفی بزنم راجب مسائلی که مربوط به چیزای کلانه بعد یکی اطلاعات کامل تر و دقیق تری ازم داشته باشه خیلللییی بهم برمیخوره و میگم‌باااید برم همشو در بیارم 😂😂 یا مثلا انگلیسیم ضعیف باشه یجا خیلی خودمو سرزنش میکنم ولی مثلا بگن این امتحان درسیت نابود بود یا مثلا‌تو محل کار فلان چیزو بلد نیستی عین خیالمم نیست😂😂 نمیدونم‌کامل گرفتی چی میگم یا نه اگه گرفتی بگو توام اینجوری؟ 

اها راجب شخصیت شناسی چی علاقه داری؟ مثلا شخصیتای دیگران و زبان بدنشونو بلد باشی حال نمیده بهت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااااایییییی توام تووووامممممممممم منم اینجوریمممممم ببین بزار یکم بهتر بهت بگم ببین به مسائل کلان ...

اره منم دوس دارم کسی رو حرف من حرف نزنه 

و کلا بحث چیزایی باشه ک من توش علاقه دارم کسی نباید پیشقدم بشه 

حتی من ب معلم های زبان رحم نمیکنم بعضی وقتا فقط از سر اجبار حرفی نمیزنم تا ناراحت نشن

زبان بدن چی بگم خوندم ولی توجهی نمیکنم زیاد 

اما از حس و نحوه حرف زدن میفهمم کی میتونه دوستم باشه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اها همون که تازه ارایشگاه کرایه کرده سر کوچه ؟

اگه وقت نداری برای چت من برم بخوابم فردا اولین امتحانمه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اره منم دوس دارم کسی رو حرف من حرف نزنه و کلا بحث چیزایی باشه ک من توش علاقه دارم کسی نباید پیشقدم ب ...

شاید من خیلی جزئی راجب علاقه هام حرف زدم ولی در کل یه عادت که دارم چیزای مهم تو دنیا برام مهمه مثلا این بحثای اقتصادی خیلی واسم مهمه یا همچین چیزا و راستش لذتم میبرم راجبشون‌ بحث میکنم نمیدونم چرا؟😂 

نه اتفاقا من از نظرات دیگران استفاده میکنم هرچند وقتی بر زد چیزی باشه که دلم نمیخاد اذیت کننده میشه برام ولی خب خودمو عادت دادم که حتی اگه نظری مخالف حسم بود اگه منطقی بود قبولش کنم این پیشنهادم به توام هست اولین پله موفقیتت اینه باور کن خیلی مهمه

جمع کرد رف اجاره ها گرون شد

ای بابا 

چقدر گفتم نکن تو بزرگ ترین کاری که کردی یه سیبیل بند انداختن بوده جوگیر نشو ولی کرد دیگه فک میکرد پزشکیان بیاد کرایه میاد پایین🤣

شاید من خیلی جزئی راجب علاقه هام حرف زدم ولی در کل یه عادت که دارم چیزای مهم تو دنیا برام مهمه مثلا ...

منم قبلا خیلی لج میکردم ولی من میشینم حرف همه رو گوش میدم تا وقتی ک جبهه نگیرن 

و خیلی دوس دارم تو جمع بزرگا حرفاشون رو بشنوم برای همین تو نی نی سایت عضوم 

پس چرا دوس داری بری کره؟ وای وای من اهنگو بگم برات ببین هررر سبکی بگی گوش میدم ولی چیزی که برام مهمه ...

منم تقریبا 

هراهنگی ک ب دلم بشینه گوش میدم

پس چرا دوس داری بری کره؟ وای وای من اهنگو بگم برات ببین هررر سبکی بگی گوش میدم ولی چیزی که برام مهمه ...

از بچگی دوس داشتم 

هم اینکه سریال هاشونو نگا میکنم بعد برام جذابن چ دختر چ پسر

منم قبلا خیلی لج میکردم ولی من میشینم حرف همه رو گوش میدم تا وقتی ک جبهه نگیرن و خیلی دوس دارم تو جم ...

اره منم خیلی میرم تو جمع بزرگترا دقیقاااا😂 بعد همسنام میگن چجوری تحمل میکنی حرفاشونو من میگم دارم از توش نکات مفیدو استخراج میکنم😂