2777
2789
عنوان

دیشب تو مهمونی شب یلدا دعوای خیلی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 96 پست
حواسم به ساعت نبود تا تایپیکتو دیدم فهمیدم ده و نیم و گذشته

😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

از طرفی من از دختر عموش اصلاااااااااااا خوشم نمیاد

قبلنا تو کف شوهرم بوده یبار زنگ زده ابراز علاقه کرده یبارم پیام داده ک هردو بار بلاک شده و شر شده

ولی با احترام برخورد میکردم تا بعد اتفاق دیشب که واقعا بد توهین کردن به همه

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا اینابه کنار خیلی نامزدت رو زیر نظر بگیر. من فکر میکنم شکاک و بددل و خسیس هم هستش.

اصلا...کاملا برعکس

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

اونا از قصد اومده بودن دعوا درست کنن

چون کسی که حجاب هم نداره 

وقتی میدونه جمع همه محجبه هست حداقل رعایت میکنه

باید محل نمیدادین!

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
زن عموش یهو قاطی کردصداشو بد بالا شروع کرد گفت بی ادبی و... بعد شروع کرد توهین کردن!خوش و خرم بودیما ...

حالا اگه شوهرت دست میداد قرار نبود زنموش بگیره کسی که بچه و شوهر داره و سنش بالا

اونم اشتباه کرده ولی شوهرت هم بیشتر

و درجوابی بی ادبی که کرده مادرشوهرتم بدتر جوابش داده دیگه 

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

از کجا متوجه شدید🙄

من این مورد رو زیاد دیدم و میشناسم‌. یکی دو نفر هم نه. ۱۰۰ نفر 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
من این مورد رو زیاد دیدم و میشناسم‌. یکی دو نفر هم نه. ۱۰۰ نفر

ینی هرکی دست نمیده خسیسه؟ چ ربطی داره

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اصلا...کاملا برعکس

یعنی اجازه مبده تو با پسر عموت راحت حرف بزنی و باهاش دست بدی ؟ یا با پسر خالت هر چند کوچکتر از خودت ؟ 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

داستان رو خوندم

و تو کنار بشین و فقط،تماشا کن و اصلا هیچ اظهار نظری هم نکن 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

برعکسش برای من پیش اومد. منم باحجابم و عقاید خودمو دارم. خانواده عموی همسرم باحجاب نیستن و عقاید خودشون رو دارن. عموی همسرم خواست با من دست بده منم گفتم شرمنده عمو جان. ادای احترام کردم .زن عموی همسرم فقط خندید .‌عموشم ناراحت نشد. الانم می بینمش میگه آهان تو که دست نمیدی دخترم. جنجالم نداره . 

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

اونا اومده بودن برای دعوا

اخه عجیب بود همیشه خوب باشی یهو قاطی کنی انقدر توهین کنی

ینی هرکی دست نمیده خسیسه؟ چ ربطی داره

نه . استانر بعدا در زندگی مشترکش متوجه خواهد شد اینارو .

اونا از قصد اومده بودن دعوا درست کننچون کسی که حجاب هم نداره وقتی میدونه جمع همه محجبه هست حداقل رعا ...

کاری به تاپیک ندارم

جایی که محجبه هست در قندونشو میذاره و آروم میشینه سر جاش... مگه پیغمبره که بقیه به احترامش تغییر حالت بدن؟! 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم