2777
2789

نمیدونید چه بار روانی سختی روشون هست توروخدا کسی و سرزنش نکنید بچه داشتن یا نداشتن دست ماها نیست خدا باید بخاد😔

خسته ام از جنگ با زندگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانوما 

خانوم هایه باردار یا تو اقدام میتونن به بنده. درخواست دوستی بدن و من تو دوران بارداری و اقدام هم مشاورشون باشم هم کمک شون کنم خانوم هایی زیادی رو اینجوری کمک کردم هم دوست بودم براشون هم مشاور هم یه پرستار 24 ساعته انلاین براشون 

این کار من رایگانه و فقط برای رضایه خدا انجام میدم

اره بخدا ماهم دچار این مشکل شدیم چند وقته دعامون کنید دوستانخیلی سخته واقعا اعصابمون ریخته بهم

درکتون میکنم قلب ادم خیلی میشکنه

خسته ام از جنگ با زندگی

دقیقامن نزاشتم‌کسی بفهمه ولی همینکه بهم میگن چرا بچه نمی خوایذ و خیلی دوست دارم و‌نمیشه اذیتم می کنه ...

انشالله هردو به زودی باردار بشیم

خسته ام از جنگ با زندگی

بچه ها خواهشاً سوال نپرسید

یه سریا نمیتونن باردار بشن الکی میگن نمی‌خوان  نصیحت کنید

اینقدر از این نصیحت کردنا و دروغ گفتنای خودم بدم میاددددد که حد نداره

خواهش میکنم مجبورمون نکنید نقش بازی کنیم

ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی من درک میکنم خیلی سخته از قضا حرف شنیدن از این و اون حضرت فاطمه خودش برا همه نظر کنه

برا منم دعا کنید لطفا دلم آروم بگیره زندگیمون پریشون شده😔دعا کنید مشکلمون حل بشه بچم گناه داره تو این وضعیت بمونه 

بچه ها خواهشاً سوال نپرسیدیه سریا نمیتونن باردار بشن الکی میگن نمی‌خوان نصیحت کنیداینقدر از این نصی ...

اره دقیقا تا میفهمن هم مشکل داری کلی تجویز دارن برات فلان کارو کن 

خسته ام از جنگ با زندگی