2777
2789
عنوان

اینستاگرام و دردسراش

165 بازدید | 25 پست

نمی‌دونم چرا دیگه حس خوبی به اینستاگرام ندارم احساس می کنم دوست و آشنا و فامیل همش دارن چکم می کنن ببینن تو چه مرحله ایم‌خوشبختم یا نه.احساس میکنم بعضی هاشون منتطرن غم و ناراحتیم و ببینن و خوشحال بشن بعضی ها هم با دیدن خوشحالیم ناراحت میشن جوری که کاملا می فهمم.دلم می خواد دلیت اکانت کنم واسه همیشه ولی سخته عادت کردم سالهاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه کل زندگیمون کف اینستا نباشه چک کنن یا نکنن چیزی عایدشون نمیشه

کل زندگی که نه صد در صد من زیاد اهل پست و استوری گذاشتن نیستم.خیلی کم پیش میاد بزارم ولی معنای اینستا همین به اشتراک گذاری لحظه هاست دیگه اگه پست و استوری اصلا نذارم هم حرف در میارن که مشکل دارم 😂

باور بفرمایید؛ قول میدم؛ شرط میبندم؛ نود و نه درصد اطرافیانتون اینقدر درگیر مشکلات خودشون هستن و اگه وقتی گیر بیارن صرف زیر و رو کردن پستای طنز میکنن که اصلا شما رو به یاد نمیارن. یعنی حتی اگه پستی میبینن و لایک میکنن صرفا از روی تعارفه نه چون با دقت دیدن و نظر خاصی دارن. هرکاری دوست دارید بکنید. برای کسی مهم نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من پست و استوری نمیزارم ولی بازم حس خوب ندارم هرزگاهی ام ی متن بزارم خانواده همسرم نمیبینن درحالی که آنلاین هستن این نشونه عقده و حسادتشونه 

منم می‌خوام دلیلت اکانت کنم

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

من اینستا هستم اما حتی عکس‌پروفایل نذاشتم بیخیال هرکس هرچیزی میخواد فکر‌کنه هیچ‌وقت با فکر‌کزدن نمیتونن واقعیت زندگی ادمارو بفهمن اما از روی پست و استوری هزار تا چیز هم‌میفهمن هم تز توش در میارن هم ممکنه چشم‌بزنن و...در کل اینستا را واسه خرید و سرگرمی دارم همین

باور بفرمایید؛ قول میدم؛ شرط میبندم؛ نود و نه درصد اطرافیانتون اینقدر درگیر مشکلات خودشون هستن و اگه ...

چرا اتفاقا من می تونم قول بدم بهتون که خیلی مهمه واسشون نه فقط من کلا هر کسی.این و از کامنت های پر از نفرت زیر پست ها میشه فهمید یا از کامنت های خوشحالی بابت اتفاقات بدی که برای دیگران میوفته یا قضاوت زیر خیلی از پست های اینستاگرام.اتفاقا مردم اصلا دنبال پست های طنز نیستن چون حوصله ای دیگه نمونده متاسفانه برای خیلی ها.🥲