2777
2789

روانیم کرده پدر سگ بخدا سگ جونم هست هیچیش نمیشه نه مریض میشه نه بلایی

جلو دخترم میاد شوخیای مسخره میکنه دست به پشتم یا جلو میزنه تا دخترم روش اونوره شلوار خودشو میکشه پایین جلوم... ازین کارای چندش که مثلا شوخی کنه دخترمم زیر چشمی میبینه در نبودش میگه چرا بابا از پشت خوشش میاد چرا اینجور میکنه ..

دخترمم یکساله وسواس فکری گرفته هی خودشو میماله به زمین  ببخشید میگه خشتکم عیبش میاد یعتی تحریک میشه  فقطمم به من میگه دخترم روانیم کردن هردو جرعت نداره دخترم به خود باباش بگه چرا اینکارو میکنی.

چکار کنم بگم به برادر شوهرم؟؟؟که برادرشو جمع کنه

امشب اوضاع دخترم بدتر شده بود زدم به سیم آخر خوب زدمش گفتم بمن نگو به بابات بگو 

روانیم کردن 

بخدا خودمو میکشم از دستشون

روح روان بچم آسیب دیده میدونم بلوغ زود رسم میشه

مردک گوه خور اینم شد شوخی . گوه تو دهان اون مادر عجوزه با این تربیتش

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تروخدا این بچه رو ببر پیش روانشناس کودک برا چی میزنیش آخه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

چرا به خود همسرت نمیگی که رعایت کنه 

چقدر مرد بی ادب و نفهمیه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وای خدای من باهاش حرف بزن عزیزم🥺 

میشه هرکی کامنتمو دید یه صلوات بفرسته زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟ اسمم آیدا🌸✨

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

وقتی میگم توی دارک وب عضوم و بقیه باور نمیکنن:

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

خدا اون شوهر هرزمو بکشه ..اصلا منو بکشه

کاش طلاق بگیری 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت