2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 10514 بازدید | 181 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داره آسیب میبینه شوهرتم مشکل اختلال «عورت نمایی» داره

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

همین فوشارو با همین شدت عصبانیت ب شوهرت بگو تا آدم شه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بنظرم جدایی در این صورت کاملا طبیعیه

اگه دوستان پاچه مارو نگیرن 

طرف مریض جنسیه

دختر بچه داره به بیراهه کشیده میشه مادر خانواده از فشار روحی خسته ش

کنکور دارم اگه دیدی اینجا دارم میچرخم دعوام کن بدجوری ممنون

ببخشید ولی چیزایی که گفتی شوخی نیستشوهرت مریض جنسیه علایمش هم کاملا واضح

ببخشید یه سوال نگران شدم ما بچه نداریم ولی شوهرم باهام شوخی میکنه بعضی موقع ها تو تنهایی خودمون این یعنی مریض جنسیه 

عزیزم تروخدا این بچه رو ببر پیش روانشناس کودک برا چی میزنیش آخه

اعصابم خورده میگم چرا بمن میگی جلو باباش لال میشه! شوهرم فکر میکنه من دروغ میگم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
چقدر میگم بچه رو داغون کردی باورش نمیشه میگم نکن بدتر میکنه. بخدا وقتی بچم نیست اصلا نزدیکم نمیشه!! ...

اسی نکنه بدتر از اینا هم باشه تروخدا برو این بچه رو ببر پیش روانشناس من میترسم این آشغال هرزه کارهای دیگه هم کرده باشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤