2777
2789
عنوان

هرسال روز زن که میشه بخودم لعنت میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست
نه من بهش حق میدم ولی دلیلشم گفتم هرچند غیرمنطقی باشه

خوبه که انتقادپذیری پس به فکر راه حل باش مادر قوی ای باش چون مامان منم بچه یتیم بود بچه آورد انقدر اذیتمون کرد که رهاش کردیم الان سه ساله ندیدمش امیدوارم باعث آرامش بچه هات باشی بچه هات بهت افتخار کنن

فکر کردم سنت کمه الان سر یه گوشی داری بچتو عذاب میدی میخوای یکی دیگه هم بیاری که.... چرا انقدر بعضی ...

اصلا حرفم گوشی نیست 

این یه بغض کهنه ست 

از روزی ک اومدن خواستگاری خواهرش ب دروغ گفت دوتا خونه داره کارش فلانه فامیل دور بودن بعدعقد گفت همش دروغ بوده تازه بخاطر خواهربرادراش ک جهازبده بدهی داره خواستم جدابشم فامیل نذاشتن رفتم تویه اتاق بالای مادرشوهر بدون سرویس هرروز اذیت 

هرروز آزار اوایل دهن بین بود 

بعدش مادرش ب بهونه خونه خریدن شریکی طلاهامو گرفت بعدگفت تاوقتی اینحا بشینی کرایه تونه 

رفتم سرکار ک کمک خرج باشم مادرش یادداد زنو بزن نذار بره فلانه 

تاپای طلاق رفتیم توهمون دوران رفته بود برای شوهر خواستگاری 

دوباره وساطت فامیل 

دیدم نمیشه ازاین جهنم دراومد 

گفتم بابچه هام خوش باشم 

چه میدونم ...

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه که انتقادپذیری پس به فکر راه حل باش مادر قوی ای باش چون مامان منم بچه یتیم بود بچه آورد انقدر ا ...

ممنون عزیزم 

برام دعا کن 

من از مال دنیا هیچی نخواستم کاش شوهرم همراه بود متاسفانه اونم ازم دریغ شد دعاکن مادر خوبی باشم حداقل...

بیفت به جونش بگو لباس فلان میخوام براش سخت بگیر حتی اگر نخره هم خداقل ذهنش رو مشوش کردی اینجوری در ک ...

درست میگی 

جای اینک من عادتش بدم 

اون عادتم داده ب نخواستن

اصلا حرفم گوشی نیست این یه بغض کهنه ست از روزی ک اومدن خواستگاری خواهرش ب دروغ گفت دوتا خونه داره کا ...

اولین سالی که واست کادو نخرید باید جنگ راه مینداختی 

شوهرو باید از همون اول تربیت کرد

همه میدونن مالی ضعیفه ولی در حد سالی ی بارم نتونه کاری کنه بخدا همه دایی هام برادرم هرسال برای خانمش ...

اره میدونم چی میگی

بگو تو ک وضع مالیت بدتره باید بیشتر محبت و توجه کنی بهم

باهاش حرف بزن همین چیزار‌و ک ب من گفتی ب اون بگو

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️