2777
2789

ویژگی های پسر میگم ک بگید چطور واسه ازدواججججج:

(تاحالا با هیچ پسری نبودم دختر خونگی بودم و ادم شناسیم صفر) 

مهربون فوق العاده با احساس و احساساتی 

۹ ماهه تاحالا باهام دعوا نکرده ۳ ماه هم دوست معمولی بودیم

کلی هم باهم کات کردیم ولی دوری همو اصلا تحمل نکردیم و موقع دوری هم اون مریض میشد هم‌من

خودشم میگ عصبانی شم نهایتا داد بزنم من عصبی شدنشو دیدما اما هیچ واکنشی جز استرس کشیدن خودش ندیدم

امروزم رانندگی میکرد من پشت خط بودم چهار بار تو ده دقیقه سر رانندگی بقیه غرغر کرد البته خسته بود و از سرکار بر میگشت 

شما بگید این ادم چطوره؟

اینم‌بگم تو این مدت حتی ی حرف بد هم بهم نزد و پای مساعل جنسی وسط نکشید

همشم در مورد اینده و عروسی باهام‌حرف زد🙂

تا الانم من ازش هیچی نگرفتم چون خیلیییی مغرورم سر این چیزا

از اون جایی ک من خیلی خوشبینم شما نظر واقعیتون راجبش بگید💗

غرورو بزار کنار

میشه براش عادت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسری که بخادت برات تلاش میکنه مسولیت پذیره تحمل ناراحتیتو نداره هرکاری میکنه که خوشحالت کنه

من اوایل رابطه حتی نمیزاشتم یه شارژ برام بزنه یادش بخیر😂

الانم یکم یجوری میشم دوساله ولی نه مثل قبل

از الان خرج کردن رو دارم عادتش میدم با اینکه خسیس نیست تو این چیزا اصلا ولی توام غرور و بزار کنار کلا نه ها یکم پسر خوبیه بزار خرج کنه عادت کنه بعدا که جدی شد رابطتون نگه مثلا این که انتظاری نداره ازم منم هیچی نخرم براش اوکیه بزار خرج کنه دستش بیاد من اونموقع که تازه باهم بودیم رلم ماشین نداشت چند ماه بعد که ماشین خرید به منم نگفته بود حتی سوپراز شدم یهو با ماشین اومد اونروز برای منم گردنبند خریده بود خیلی خوشحال شدم تو اون موقعیت به فکر منم بوده همین یه ویژگی خوب محسوب میشه به چیزای ریزی که میگی بعدا درست میشه دقت کن

امیدوارم خوشبخت بشین😍❤️