2777
2789

من خیانت دیدم همجوره از همه پدر مادر پارتنر 

عذاب روحیم زیاد کشیدم سنم زیاد نیست ولی دردام خیلین 

بگذریم...

من تاپیک قبلی گفتم مونتا کسی ج نمیده خصومت شخصی دارین؟؟من دوست پسرم ۴ ساله باهاش کارش خوبه اخلاق خوبی داره خانوادش خوبن و اهل .......نیست خسیسه البته من نشده تو این‌چنسال بگم چیزی بگیره بگه نه 

مامانم چون حس میکنه خسیسه مخالفه باهاش و دوسش نداره اصلا هیجوره راضی نمیشه بیاد خواستگاری 

بابام که اسلا یه آدم فرهنگ قدیمی نمیشه باهاش حرف زد حالا هفته قبل پارتنرم شماره پدرم خواست بهش بگه خواستگاری ولی من ندادم چنبارم تکرار کرد خی گفتم باشه میترسم پدر دوس پسرم یا خودش به بابام زنگ بزنه فوش بده بهشون چیکار کنم 

بخدا خسته شدم از این بلاتکلیفی و قایم‌موشک بازی همه درسام افت کرده تجدید پشت تجدید معلوم نیس چ مرگمه افسردگی گرفتم انگار ن انگار دخترم خیابون نمیزارن برم دوست ندارم‌رفیق ندارم بیرون‌نمیرم 

خسته شدممممممم مامانم میگه شماره رو نده خودشم راضی نیست بابا دردم ب کی بگم 

زده ب سرم‌شماره رو بدم بگم ب جهنم بزار فوش بده 

حالا هزینه لباس خواستگاری و 

.....اینا رو باید ی شب براش گریه کنم

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

چرا باید فحش بده یه چیزی میگیابگو باباش زنگ بزنه بگه همسرم دختر خانمتون رو دیده و پسندیده میخواستبم ...

اخه شرایطم گقتم ک کسی پشتم نیست

فوش میده اخلاقش میشناسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا کسی زنگ زده که بابات بخواد اینجوری کنه

ن نزده اگ زده باشه ام ب ما‌نمیگه ولی از اخلاقش تو خونه و رفتارش مشخصه چجوری باهاشون برخورد میکنه 

الان شما ه رو بدم بهش

بده دیگه مرگ یبار شیونم یبار

بخدا فردا امتحان دارم مثل افسرده هام کتاب میبینم گریه میکنم 

الان بعد چنروز چجوری شماره بدم و اینکه بگم بابام ممکنه بد رفتاری  کنه؟

بخدا فردا امتحان دارم مثل افسرده هام کتاب میبینم گریه میکنم الان بعد چنروز چجوری شماره بدم و اینکه ب ...

اصلا به خودت ترس راه نده اضطراب و استرسم بذار کنار بشین درستو بخون