2777
2789

همش میگفت مامان و بابام تاج سرن احترامشون واجبه

من چیزی نمیگفتم

بعد گفت مشکلی نداری طبقه دوم خونمون زندگی کنیم

منم گفتم اگ خانوادت اهل دخالت نیستن نه

گفت اگ مامانم بیاد بهت بگه کمتر لباس بخر این دخالت نیس خیر خواهیه

بعدشم من حرصم گرفت گفتم اگ پدرت یه تاریخ برا عروسی مشخص کنه من بااون تاریخ اوکی نباشم یه تاریخ دیگ بگم

نتیجه نهایی چی میشه

گفت تو این مورد بزرگ تر ها تصمیم میگیرن

همینو ک گفت گفتم اقا شما مرد زندگی من نیستی بسلامت و چتو دو طرفه پاک کردم

مرددد واقعییی میگ هر چی خانومم بگ

هر چی پفیوز الدنگه قسمت من میشه

موقعیت انچنانی ام نداشنا یه پراید داشت معلم بود

تازههه معلم ابتدایی

من خودم دبیرم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درست کردی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

چ توقعا دارن

نمیدونم این پدرو مادر باید احترامشونو بگیری ب حرفشون گوش کنی ینی چی مگه عقل نداریم بی فرهنگیم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️