2777
2789
عنوان

سایکیک مدیوم 😐🤌🏻کسایی که اح ضار انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم دهنش مهر و موم نمیشه من خودم یک مدت چشم سومم باز بود الانم بخوام بازش کنم توانایش دارم منته ...

خب اون که صد در صد ولی مطمعن باش اول راز داری و یادت میدن

اصلش هم اینکه که خدا خودش دره این نعمت و برات باز کنه چون از مسیر وحشتناکی که داره ازت محافظت میشه 

اونی که دستکاری کنه اسیب میبینه مغز انسان گنجایشش و نداره دوم چیزای میبینه و اذیتای میشع که تهش خوشایند نیست

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

اگه اینجوری باشه خیلی زور داره واقعاااا😒😒چرا باید بدونن 😒 😒 برن یه فکری به حال خودشون کنن

فکر این چیزا رو نکن عزیزم 😂🥲❤️

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

خب اون که صد در صد ولی مطمعن باش اول راز داری و یادت میدناصلش هم اینکه که خدا خودش دره این نعمت و بر ...

عزیزم من چشم سومم باز شده بود مدتی باور کن هیچ فرد و پیر طریقتی نمیاد چیزی یاده بده کاملا شهودی و تجربه شخصی هست، هیچ رازداری وجود نداره من نمیگم چون هیچ کدوم با عقل جور درنمیاد به چند نفر گفتم باور نکردن بعضیام گفتن خیالاتی شدی بعضیام میگن سرکاری گرفتی ما رو. خلاصه از این جهت من دیگه چیزی نگفتم والا اوایل همش میگفتم به همه. 

از کجا فهمیدی چشم سومت بازه؟

از باز شدن تونل نور و تونل رنگین کمان بین دو چشمام تونلی به دنیای دیگه باز شد که روحم درش پرواز میکرد و بین ستاره ها، تو مراسم جن ها، شهر جن ها تمام اینها رو رفتم

امشب نیان تو خوابم؟🥲🤌🏻😂😂😂

شاید بیان😈😂

عزیزم من چشم سومم باز شده بود مدتی باور کن هیچ فرد و پیر طریقتی نمیاد چیزی یاده بده کاملا شهودی و تج ...

نگفتم که میان یاد میدن 

میفهمی که باید رازدار باشی 

ولی اصولش و درستش همینجوری پیش میره 

تو فکر کن میخان این قدرت و بهت بدن همه چیو بدونی همه چیو حس کنی خب مسلما قبلش باید رازداری و جنبه دار بودن و یاد بگیری 

نگفتم که میان یاد میدن میفهمی که باید رازدار باشی ولی اصولش و درستش همینجوری پیش میره تو فکر کن میخا ...

نه عزیزم این چیزا نیست مگر شما تجربه داشتی که میگی؟ من تجربهه داشتم و میدونم این بحث ها رو نداره درضمن باز شدن چشم سوم هیچ ربطی به اینها نداره من حتی نماز هم نمیخونم

نه عزیزم این چیزا نیست مگر شما تجربه داشتی که میگی؟ من تجربهه داشتم و میدونم این بحث ها رو نداره درض ...

داره عزیزم