2777
2789
عنوان

سایکیک مدیوم 😐🤌🏻کسایی که اح ضار انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 53 پست
🥲🫂ترسناکم هستتتتتاموجی هاش چرا انقد بدههههه ؟

کجاش😐 بابا همه ش مردمو تلکه میکنن همین 

وقتی چیزی رو ندید برا همین ترسناک به نظر میاد 

خیلیییی خیلیییییییی چیز شره

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجاش😐 بابا همه ش مردمو تلکه میکنن همین وقتی چیزی رو ندید برا همین ترسناک به نظر میاد خیلیییی خیلییی ...

دلم دلیت اکانت میخواد 😭🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

نمیدونم والااا منم دیدم برگام ریخت

حاجی اگ جن و اینا از اینده خبر داشتن چرا وقتی حضرت سلیمان فوت کرد نفهمیدن؟ و به کارشون ادامه دادن؟ باید می دونستن دیگه نباید؟

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
راست گفته چون اونی که انقد خوب بوده و چشمه سومش باز شده نمیاد جار بزنه دهنش مهر و موم میشه

نه عزیزم دهنش مهر و موم نمیشه من خودم یک مدت چشم سومم باز بود الانم بخوام بازش کنم توانایش دارم منتهی چیزهایی میبینی که اگر به کسی بگی در سلامت عقلت شک میکنن برای همین ادم ترجیح میده هرچیزی دیده نگه اصلا به کسی. 

حاجی اگ جن و اینا از اینده خبر داشتن چرا وقتی حضرت سلیمان فوت کرد نفهمیدن؟ و به کارشون ادامه دادن؟ ب ...

من که اون دوران نبودم فعلا چیزایی که تو دوران خودمه رو باور دارم ...البته اینو نه تایید میکنم نه تکذیب ...فقط میخاستم نظر بقیه رو بدونم

یه نفر کامنت گذاشته بود که پس گذشته و حال و آینده ما مثل اینه که روی یه لوح نوشته شده و اونا بهش دست ...

نه ندارن 

به همش دسترسی ندارن 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

من که اون دوران نبودم فعلا چیزایی که تو دوران خودمه رو باور دارم ...البته اینو نه تایید میکنم نه تکذ ...

حله

نینی سایت بز نینی یار بیاد باز تعلیق کنه ☺️☺️☺️اونم از تلگرامم ک اونجوری شد 🤣🤣🤣🤣

خیلیی خوبه 🥹🥹🤣 

ولی تعلیق نکن اسکل