2777
2789
عنوان

خاستگار قاضی بیااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 48 پست
چن سالش بود؟ من از دور دیدمش فقط میخورد ۲۸سال اینجا ها داشته باشهبنظرت یه قاضی ممکنه زیر ۲۸داشته باش ...

اونم همین حدود بود

باز سنشو بپرسید جدیدا قاضیا خیلی جوون و کم سن شدن مثل قبل نیست ک همه روحانیای سن بالا بودن

درآمدش هم بستگی ب شعبش و  سمتش داره 

ولی در کل شغل خوبی نیست ریسک و خطرش بالاست

اگ اشتباهی کنه آخرت و دنیای آدم خرابه 

من نمیپسندم ک همسرم با خلافکارا در ارتباط باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرم نیست کهاصلا طرفو نمیشناسم درست، ولی واقعا مامانش ماههههه

عزیزم خوب فکرکن اگه تمایل داری به مامانت بگو به حرفای این کاربرا توجه نکن نصفی از حسادت میگن .بنظرم شغل هم یک امتیاز هست وقاضی هم موقعیت اجتماعی بالایی داره

عزیزم خوب فکرکن اگه تمایل داری به مامانت بگو به حرفای این کاربرا توجه نکن نصفی از حسادت میگن .بنظرم ...

باشه، اگه خانوادم نظرشون مثبت باشه بهم میگن خوبه فکر کن روش منم فکرام میکنم فعلا مامان بابام نه تایید کردن نه رد

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

همکاره همسرم متولد ۷۲ هست. حالا نمیدونم کمترم باشه یا نه. ولی فکر نکنم. آخه ۱۸ سالگی هم بره دانشگاه ۴سال تا لیسانس داره میشه ۲۲. همون سال اولم قضاوت قبول بشه میشه ۲۳ سال بعد اول قاضی نمیشن اول دادیار میشن چند سال باید بمونن بعد بازپرس میشن چند سالم باید بازپری بمونن بعد قاضی بشن حالا پارتی داشته باشن این پروسه زودتر طی میشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
لعنتی تو نقش قاضی روش کراش دارم 😁 یک قاضی هم تو فیلم بی بدن بود از اون هم خوشم میومد سنم میره بالا ...

وای کپی برابر با اصل عمومه خودم شوکه شدم دیدمش،ساعت ۸ که میشه بچه هام میگن مامان بیا الان عمو میاد زشته نباشی😂