2777
2789
عنوان

خاستگار قاضی بیااااین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 48 پست
به نظرم نگو قصد ازدواج ندارم بزار خاستگارهات بیان ببینن

اخه تو سرنوشت ساز ترین زمان زندگیمم، ۴ماه دیگه کنکوره و من همچنان صفرم و تازه میخام شروع کنم، اینده شغلیم بستگی به این چن ماه داره

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قشر قدرتمندن انقدر که میتونن راحت لهت کنن بی خیال شو نظرمه

ترسیدم منه ناز نازی که بالا چشمت ابرو بگن گریه میکنم و یه قاضی شاید سازگار نباشیم نه؟ 😕ولی اخه خانوادش خوبن اگه یکمم به مامانش رفته باشه باید خوب باشه

اخه تو سرنوشت ساز ترین زمان زندگیمم، ۴ماه دیگه کنکوره و من همچنان صفرم و تازه میخام شروع کنم، اینده ...

میتونی بری ازاد؟ درستو ادامه بده شرایط جامعه رو میبینی که بخون برای دبیری اون زمان موقعیت بهتر از قاضی (که من میگم خطرناکن) برات پیدا نشه قطعا خوشبخت تری

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

اره اسی قاضی زیر ۲۸ سالم داریمدرواقع بالای ۲۵ سال هستنحقوقشون هم یه تازه کار حدودا ۱۷ ۱۸ تومنه

اوممم پس خوبه

خدا کنه اینم زیر ۲۸باشه، اخلاقشم اوکی باشه دیگه بادا بادا مبارک بادا😂😂😂🤌🏻

ترسیدم منه ناز نازی که بالا چشمت ابرو بگن گریه میکنم و یه قاضی شاید سازگار نباشیم نه؟ 😕ولی اخه خانو ...

والا مامان بزرگ منم زن خوبی بود ولی بلایی سر مادرم اوردن که...

احساس میکنم سرنوشت مامانم داره تکرار میشه ببنی درک میکنم الان وقت امتحان هاست من خودم میشینم حساب کتاب میکنم جهازم کی جور میشه شوهر کنم😂 بعد به خودم میام میشینم سر درسم

الان شرایط مالی اون خانواده شاید عالی باشه ولی قطعا شرایط تو اونجا خوب نمیشه چون نه حقوق داری هم اینکه یارو قاضی اشاره کنه ببخشید ولی خودت جدتو و جده منو که دارم راه بادت میدمو سر به نیست میکنه😂 ولی بیشتر فکر کن میتونی خوشبت تر باشی میتونی خوشبختیت تضمینی تر باشه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

19 سالته؟ پس باید دانشجو باشی احتمالاپس راحت می تونی بهش فکر کنی بری بیای و بعد نظر قطعیت رو بگی

نه عزیزم پشت کنکورم امسال، تازه رفتم تو ۱۹

همکاره همسرم متولد ۷۲ هست. حالا نمیدونم کمترم باشه یا نه. ولی فکر نکنم. آخه ۱۸ سالگی هم بره دانشگاه ...

وااای پس یارو باید بالای۳۰باشه 😑😕😂اقااااا من امیدها داشتم تازه داشتم به ازدواج فکر میکردما

میتونی بری ازاد؟ درستو ادامه بده شرایط جامعه رو میبینی که بخون برای دبیری اون زمان موقعیت بهتر از قا ...

نه ازاد نمیرم، کم خرج رو دست بابام نذاشتم 

الهی بمیرم دلم میسوزه۴۲سالشه باید زندگی کنه  تازه،  ولی همه زندگیش شده در اوردن خرج زندگی من انقدره که ولخرجم 

هدفم فرهنگیانه