2777
2789
عنوان

چرا انقدر برای کنکور پول میگیرن یعنی کسی که نداره نباید بره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 46 پست
پربرکت باشه انشاالله

ممنون عزیزم 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

استارتر شما ک رفتی برای سوابق تحصیلی چکار کردی؟ چی ازت خواستن؟

دوستان اگ کسی میدونه لطفا بگ

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم ان شا الله شما هم بهترین انتخابت رو کنی 💖دقیقا دنیا در حال تغییر کردن اما آموزش هیچ وقت ...

خیلی ازت ممنونم خانم معلم مهربون 

برای منم دعا کنید اونچه خیره اتفاق بیفته 

خیلی محبت کردید .

خیلی ازت ممنونم خانم معلم مهربون برای منم دعا کنید اونچه خیره اتفاق بیفته خیلی محبت کردید .

خوشحال شدم عزیزم ، چشم دعاگوتونم 🤲🏻💐

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

به خدا که همین کنکورم دوبار کردن برای اینه که دوبار پول بگیرن!

اخه فقط این نیست که 

کتاب های کمک درسی هست 

کلاس های آموزشی هست 

یه مشاوره کنارش بخواد باشه چقدر پول اونه 

یه آزمون آزمایشی باید بدن دستشون راه بیوفته یه قلمچی که جامعه اماری بالا داره از اول همه قلمچی میدونیم چیه ۷ تومن اینا شده

الانم که نهایی کردن اونم اندازه کنکور سخت کردن واسه اونم کتاب و چاپ سوالات نهایی سال های قبل و .....

همه جوره پولشون در میاد 

استارتر شما ک رفتی برای سوابق تحصیلی چکار کردی؟ چی ازت خواستن؟دوستان اگ کسی میدونه لطفا بگ

اگر دوازدهم هستی الان باید ۷۰ پرداخت کنی ، کارنامه ت برات نشون داده میشه نمرات رو تایید می کنی 

من در مورد اینکه اگر قراره ترمیم کنی یا پشت کنکوری باشی اطلاع ندارم عزیزم 

اگر دوازدهم هستی الان باید ۷۰ پرداخت کنی ، کارنامه ت برات نشون داده میشه نمرات رو تایید می کنی من در ...

من پشت کنکوری هستم و قراره ترمیم کنم جانم

تکلیفم چیه؟

متاسفانه کافی نت میگ سوابقت تایید نشده... نمیدونم چرا🥲☹

شما اطلاعی داری؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من هم پارسال که سال اولم بود و هم امسال که سال دومه خودم تو خونه ثبت نام کردم ولی کلا بله هزینه بالا ...

چطور خودت ثبت نام کردی؟

برای سوابق تحصیلی چکار کردی عزیزم؟

چطور خودت ثبت نام کردی؟برای سوابق تحصیلی چکار کردی عزیزم؟

به راحتی ثبت نام کردم خیلی راحت تمام مراحل رو به ترتیب انجام دادم 

پارسال که سال اول بود طولانی بود ثبت نامم و چند ساعتی مشغول بودم تو خونه چون خیلی مشخصات میخواست و عکس و اینا

ولی امسال که سال دومه چون مشخصات تو سایت بود سریع تر انجام دادم 

اما پارسال که اولین بار بود از یک ویدئو استفاده کردم که کامل توضیح می‌داد مرحله به مرحله 

اما امسال که بلد بودم انجام دادم سریع

البته کنکور اردیبهشت رو هم پارسال هم امسال با لپ تاپ انجام دادم راحت تر و سریع تر و بهتر بود

ولی تیر رو پارسال با گوشی ثبت نام کردم چون اطلاعاتم رو برای ارديبهشت دادم بودم کارم راحت تر بود

سوابق هم پرداخت کردم ۷۰ هزارتومن رو و تایید کردم و پیش رفتم تا آخر و اوکی شد

استارتر شما ک رفتی برای سوابق تحصیلی چکار کردی؟ چی ازت خواستن؟دوستان اگ کسی میدونه لطفا بگ

اونجاهم 70 هزارتومن پول.میگیرن. باید نمرات یازدهمت رو نگاه کنی ببینی درسته و به کافینت بگی تایید کنه

اونجاهم 70 هزارتومن پول.میگیرن. باید نمرات یازدهمت رو نگاه کنی ببینی درسته و به کافینت بگی تایید کنه

فقط همین جانم؟

به راحتی ثبت نام کردم خیلی راحت تمام مراحل رو به ترتیب انجام دادم پارسال که سال اول بود طولانی بود ث ...

عزیزم برای سوابق نیازی ب وارد کردن ریز نمرات نیست؟ فقط ی تایید کافیه؟