2777
2789
عنوان

چرا انقدر برای کنکور پول میگیرن یعنی کسی که نداره نباید بره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 46 پست
موضوع اینه کسی که کنکور ثبتنام میکنه ۱۲ سال خانوادش پول تحصیلشو دادن و میتونی با یه سرچ کوچیک قیمت ک ...

سرچ لازم نیس خودم میدونم  

اتفاقا باید ب نداری ربط بدی از اول همین بوده کی دی ی کتاب کنکور ارزون باشه پس باید از اول فکرشو میکردن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هر حال کلی هزینه میکنن برای برگزاری کنکور

منطقیش این بود که واسه تایید سوابق دوباره پول نگیرین کنکور و دومرحله ای میکنن حداقل مرحله بعد دوباره نگیرین با همین پول سروته رو هم بیارن مگه چقد خرجش میشه واقعا پول برگه و چاپ و یه کیک و ابمیوه نهاین 150 واقعا چرا انقدر اضاف میگیرن نکنه پول طراح های کنکورم باید از اینا بگیرن؟

سرچ لازم نیس خودم میدونم اتفاقا باید ب نداری ربط بدی از اول همین بوده کی دی ی کتاب کنکور ارزون باشه ...

😐😂

خیلی بی منطق حرف میزنی شما 

ترجیح میدم با ادمای بی منطق بحث نکنم

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

😐😂خیلی بی منطق حرف میزنی شما ترجیح میدم با ادمای بی منطق بحث نکنم

پس زودتر سیکتو بزن مثلا فک میکنی خیلی عقل کلی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

شکر عزیزم راضی هستی ؟من هنوز مرددم که برم یا نه ؟

من خودم بله راضیم . در کنارش هدف های زیادی گذاشتم 

اکه رشته خیلی بهتر یا پردرآمد تر میتونید حتما برید اما واقعا آموزش خیلی درآمد داره . 

من خودم در کنارش دنبال شغلم چند جا هم مصاحبه دادم چون وقت آزاد هم دارم دبیری خیلی خوبه سعی کنید برای  دبیری بخونید که کنارش درآمد خوبی داشته باشی .من خودم بعدش می‌خوام کافه بزنم و دستگاه وندینگ بگیرم 

من آموزش زبان انگلیسی هستم . 

واقعا دانشگاه خوبیه کلی اردو میگذاره و کلی برنامه داره .

اما خب مشکلات هم داره مثل طرز پوشش و رفتار نادرست مسیولین اونجا  . 

من خودم معلمی دوست دارم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

دقیقا و درحق کسایی که ندارن واقعا ظلم میشه

والا داشته باشن هم انقدر کنکور مسخره شده و فشار روانیش زیاده خیلی ها جا میزنن به جای اینکه مشتاق باشن 

عمومی ها رو حذف کردن نهایی اومده

نهایی ترمیم داره نداره یه پایه است دوپایه است تراز ها معلوم نیست با چه منطقی حساب میشه 

کنکور دوبار شده 

اصلا معلوم نیست چه وضعیه بیچاره بچه های الان 

پس زودتر سیکتو بزن مثلا فک میکنی خیلی عقل کلی

حرف دهنتو بفهم تا باهات جور دیگه ای برخورد نکردم 😁

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

والا داشته باشن هم انقدر کنکور مسخره شده و فشار روانیش زیاده خیلی ها جا میزنن به جای اینکه مشتاق باش ...

به خدا که همین کنکورم دوبار کردن برای اینه که دوبار پول بگیرن! 

شکر عزیزم راضی هستی ؟من هنوز مرددم که برم یا نه ؟

درباره حقوقشم بگم زیاد نیست واقعا . مثلا حکمش ۱۰ میلیونه اما با کسریات حدود ۶.۷ میمونه و برای این سه ماه چند روز پیش ۲۸.۵ میلیون ریختن که بعدش کسریات کم میکنن 

اما سال بعد حقوقش ۱۳ میلیونه که با کسریات نزدیک ۹ میلیون میمونه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من خودم بله راضیم . در کنارش هدف های زیادی گذاشتم اکه رشته خیلی بهتر یا پردرآمد تر میتونید حتما برید ...

انشاالله موفق باشی 

من آخه میگم دنیا در حال تغییر کردنه 

شاید آموزش هم روندش از این حالتی که الان هست خارج بشه 

به خاطر همین تردید دارم ولی خب فرهنگیان ثبت نام کردم بیشتر به اصرار مادرم البته 

انشاالله موفق باشی من آخه میگم دنیا در حال تغییر کردنه شاید آموزش هم روندش از این حالتی که الان هست ...

ممنون عزیزم ان شا الله شما هم بهترین انتخابت رو کنی 💖

دقیقا دنیا در حال تغییر کردن اما آموزش هیچ وقت تعطیل نمیشه . همه دنبال آموزش هستند . 

کلی دوره معتبر برگزار میکنه دانشگاه که کلی برای پیدا کردن شغل کمکت می‌کنه .