2777
2789
عنوان

همش احساس وحشتناکه سیری میکنم

51 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها وقتتون بخیر 

من حدودا یک هفتس که همش احساس پری و سیری میکنم

چاق نیستم وزنم 57 عه ولی یک ذره غذا میخورم مثل کسی که پرخوری کرده اذیت میشم

معدم سنگ میشه و اصلا از بوی غذا هم حالم بهم میخوره

مثلا پنج قاشق غذا سیر سیرم میکنه در حدی که دل درد میشم

نمیدونید علتش چیه؟

ممکنه کرم روده یا همچین چیزی باشه؟

اگه تجربه دارید ممنون میشم کمکم کنید

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو دکتر ولی ممکنه از التهاب وعده باشه ک اونم از اعصاب خوردیو ایناس باید خودتو آروم کنی

یک ذره استرس کشیدم این هفته...ممکنه از اون باشه یعنی؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

دوکتور بورو

ممنونم حتما میرم

یک ذره استرس کشیدم این هفته...ممکنه از اون باشه یعنی؟

احتمالش زیاده من سه سال پیش اینجوری شده بودم سه ماه اسیر بودم اخرشم فهمیدم بخاطر اضطرابه سعی کردم خودمو مشغول کنم به چیزی فک نکنم کم کم خوب شدم

احتمالش زیاده من سه سال پیش اینجوری شده بودم سه ماه اسیر بودم اخرشم فهمیدم بخاطر اضطرابه سعی کردم خو ...

سپاسگزارم ازتون

سپاسگزارم ازتون

فدات یچیزم بگم اصلا راجبش نیا تو سایتو گوگل اینا هی سرچ نکن من هی میومدم مینوشتم بعد چیزایی میدیدم ک فقط بیشتر بهم اضطراب میداد و گریه می‌کردم از گوشی فاصله بگیر کلا بیشتر تو دنیای واقعی باش برو بیرون الکیم شده خوب میشی

فدات یچیزم بگم اصلا راجبش نیا تو سایتو گوگل اینا هی سرچ نکن من هی میومدم مینوشتم بعد چیزایی میدیدم ک ...

وای مرسی از راهنماییت 

حتما فردا میرم دکتر

خیلی خیلی مرسی