2777
2789
منم یازدهمم اگه شیمی فیزیک بود اینطوری اذیت نمی‌شدم از اول سال هیچی عمومی نخوندم واقعا حس مردن دارم ...

اره میفهمم

من مریض بودم یذره کم کاری کردم

الانم که تازه خوب شدم اصلا حس درس خوندنم نمیاد😂😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مررسی این مثبت اندیشیتون رو منم اثر کرد و یک لحظه حالم خوب شدولی میدونین چیه من کمالگرایی دارم و میگ ...

خوشحالم تونسته انرژیتو برگردونم می‌دونم درک میکنم منم کمالگرام ولی تو مسیر کنکور ناخودآگاه از بین میره انقد فشار کنکور زیاد هست نباید خودت هم به خودت فشار زیادی وارد کنی میتونی یک کاری کنی هدف گذاری کن تا آخر هفته به مطالعه مثلا ۸ ساعت برسی حالا هدف گذاری رو روزانه کن مثلا فردا حتماااا برسون ساعت مطالعه آن رو به پنج ساعت پس فردا به ۶ ساعت ساعت و تا آخر هفته ثابتش کن اینطوری هدف های کوچیک برمی‌داری و بهشون میرسی این حس کمالگرایی هم سرکوب میشه چون هدف های روزانه رو رسوندی این باور رو داری که انجامش دادم و تونستم من سال پیش ساعت مطالعه ام رو همینطوری تا ۱۳ساعت هم بردم 

مررسی این مثبت اندیشیتون رو منم اثر کرد و یک لحظه حالم خوب شدولی میدونین چیه من کمالگرایی دارم و میگ ...

اخه ببین یهویی نمیشه 12 ساعت خوند

باید کم کم زیاد کنی

منم هر موقع اینو گفتم نشد

باید ببینی قبلا چقد میخوندی طبق اون برنامه بریزی

جدیی دهم 13 ساعت میخوندیی؟

اوهوم البته روزای تعطیلات مدرسه که میرفتم  نهایتا ۷ ساعت می‌خوندم الان تایمرو بفرستم ببینی با وجود مدرسه ۹ ساعت دینی نشستم خوندم 🤌فکر کن دینیییییی دینییییییی من ۹ ساعت پشت سر هم  فیزیک می‌خوندم تسلا ظهور میکرد ی آفرین بهم میگفت 

خوشحالم تونسته انرژیتو برگردونم می‌دونم درک میکنم منم کمالگرام ولی تو مسیر کنکور ناخودآگاه از بین می ...

قربونت عزیزم

خیلی ممنون وقت گذاشتی و راهنمایی کردی

همین کارو میکنم

ان شاءالله همیشه سلامت و دلخوش باشی

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

اخه ببین یهویی نمیشه 12 ساعت خوندباید کم کم زیاد کنیمنم هر موقع اینو گفتم نشدباید ببینی قبلا چقد میخ ...

اره نمیشه

باید تغییر کنم

مرسی عزیزم

اوهوم البته روزای تعطیلات مدرسه که میرفتم نهایتا ۷ ساعت می‌خوندم الان تایمرو بفرستم ببینی با وجود م ...

یا خداا دمت گرممم

من اصلا نمیتونم روزای مدرسشه فوقش 6 ساعت بخونم

پارسال که روزانه 4 ساعت اینا بود

اصلا به حیف شدن امروز و روزای قبلت فک نکن

فقط از همییییین الان بشین بخون هی امروز و فردا نکن که چشم بذاری رو هم کنکور رسیده..از همین الان شروع کن و اگه اینده و هدفتم دوست داری از نی نی سایت برو

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

منم مشکل تو رو دارمهمش میگم از فردا...از شنبه..رشته ت چیه؟!

تجربی

باور میکنی بخاطر این وسواس مضخرفم هربار برگه رو سفید دادم؟ چون اصلا نمیتونم بخونم