2777
2789

راستش من متاهلم ولی یه وقتایی شوهرم سر هیچ و پوچ بهم بد میکنه یا کم محلی میکنه اینجا هم تنهام خونه مادرم اینا یکم دوره چجوری تنهایی توی خونه ، خودم با خودم حالم خوب باشه و از زندگی بدون اون لذت ببرم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونکه صددرصد ولی خیلی سخته با یکی توی یه خونه زندگی کنی اما بودن و نبودنش برات فرق نکنه

کلا انسان تنها به دنیا میاد و تنها هم میره از دنیا یعنی این تنهایی همیشه با ما هست یه جایی نوشته بود آدما نمیتونن وجود خودشونو تحمل کنن بنابراین پناه میبرن به دیگران و اگه انسان یاد میگرفت چجوری از تنهاییش لذت ببره دیگه چیزی نیس که یاد نگرفته باشه 

همسرتون چی ایشون احساس تنهایی نمیکنه؟ 

بنظرم وقتی ادما ازدواج میکنن باید انقدر باهوش باشن دوتایی باهم از زندگی لذت ببرن تا تموم شه مثلا فیلم ببینین باهم کتاب بخونین راجبش حرف بزنین مسافرت برید کلا عشق کنین باهم

من اینارو به خواهرمم میگم همیشه ولی میگه زندگی متاهلی با تصورات تو فرق داره :)))

کلا انسان تنها به دنیا میاد و تنها هم میره از دنیا یعنی این تنهایی همیشه با ما هست یه جایی نوشته بود ...

👌❤️ چرا عزیز اینکارها هم میکنیم

زیبا گفتین 

ولی مسئله اینه که الان باهاش قهرم ولی مدل قهرمون هم اینجوریه ک گاهی طول میکشه برا همین سوال پرسیدم مقصرم هست منتظرم اون بیاد جلو ک اونم اغلب کم درک تر از این حرفاست 

👌❤️ چرا عزیز اینکارها هم میکنیمزیبا گفتین ولی مسئله اینه که الان باهاش قهرم ولی مدل قهرمون هم اینجو ...

مرسی❤️

شناخت زیادی از مردها ندارم ولی بنظرم اگه ایشون ببینه بدون اون هم میتونین ادامه بدین خودش میاد سمتتون سعی کنید زیاد جلوش ناراحت نباشین و خودتونو مشغول کنین 

کتاب رقص موسیقی باشگاه گزینه های خوبین