2777
2789
عنوان

🙄چرا ادم شوهرشو بیشتر از پدرش دوستداره کسی اینحوری هست😕

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست
مثل ما گاها هم میگفتیم شام خوردیم وقنی بابام خورد تموم شد منتظر میموندیم بره بخوابه بعدش بریم بخوربم

بیا بغلم خاهر فک میکردم تو دنیا فقط من اینجورییم

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا بغلم خاهر فک میکردم تو دنیا فقط من اینجورییم

مرد زحمت کشیه ،کاری چیزی تا حالا کم نذاشته از لحاظ مالی 

ولی من روحا داغونم 

الانم گلایه میکنه ک شماها بمن محبت و توجه نمیکنید 

خب میخوام اما نمیتونم 

دست خودم نیست

خونه خودم بودنی دلم نمیخواد اصلا بیام خونه پدرم احساس میکنم انرژی منفی بهم منتقل میشه

من پدرم از لحاظ اخلاقی خوب بود ولی اعتیاد داشت مامانمو خیلیییی حرص داد خیلییی زیاااد من چون مامانم حرص میخورد به خاطرش یواش یواش ازش فاصله گرفتم 

اوایل بهش میگتم دنیام اما الان صرفا چون پدرمه بهش احترام میزارم دوسش دارم اما خیلییی کم خیلی خیلی کم 

من بچگیام باهاش حتی حمام میرفتم😂ولی دعواهاشون باعث شد ازش بترسم گاهی شب ها بیدار میموندم یوقت عصبی نشه بهرمامانم حمله کنه البته اصلاااا دست بزن نداشت ولی از بس شنیده بودم ادما معتاد اختیار ندارن میترسیدم 🥲🥲خلاصه که شوهرم جایگاهش از پدرم خیلی بالاتره برام چون حمایتم میکنه پشتمه و از همه مهم تر بهم حس ارامش میده و حال خوب... از وقتی ازدواج کردم خواب راحت دارم🙃

ولی خب واقعا سخته بین مادرم و همسرم انتخاب کردن🙃

جایگاه بابام و داداشم اصلا قابل مقایسه با همسرم نیست.اولویت اول و آخرم پدر و مادر و برادرم و دخترم ه ...

اگه همسرتم اولویت اول و خواهرش پدر و مادر خواهر برادرش باشه مشکلی نداره؟ 

اگه این حرفو جایی بزنه؟