2777
2789
عنوان

ویدیو کال😶

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست
حالا هدفت چی بود از اینکه باهاش حرف میزدی؟😂😂 بنده خدا اون تو حالو هوای عاشقی بوده ضربه ای که تو زد ...

دوست پسرمه

فامیله

می‌شناسیم همو 

ولی خب ویدیو کال منو جنی نشون میده

خدا هوای انسان های با عشق و دل پاک رو داره...😔😂حالا از اول عکس خودتو میدادی شاید عاشق خودت میشد خو ...

نه دختر خاله م یه حوری بود موها تا زیر باسن چشماش ادمو دیوونه میکنه. من نسبت به اون خیلی داغونم بعدش به بدترین شکل ممکن منو دید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست پسرمهفامیلهمی‌شناسیم همو ولی خب ویدیو کال منو جنی نشون میده

ای باباااااا فامیل که عیب ندارههههه تازه اینجوری یکم به رابتطون هیجان دادی اون خودش میدونه قیافت چه شکلیه دیگه نکرانی نداره کههه😂😂 

میخاد بگیردت؟

نه دختر خاله م یه حوری بود موها تا زیر باسن چشماش ادمو دیوونه میکنه. من نسبت به اون خیلی داغونم بعدش ...

ولی حس من میگه اگه عکس خودتو میدادی قبول میکرد 

حالا انقدر تو فکر ویدیو کال نرو من با یه دختری بودم بقران یذرم ارایش نمیکرد تازه شلختگیاشو نشونم میداد وای میخندیدیم باهم😂 باور کن به این چیزا نیست قیافه همش این اوایله ک یذره جذابیت داره بعد عادی میشه

به هرحال رفت . بعد چند ماه پیام حلالیت دادم تلگرام خوند جواب نداد

نه دیگه پوستشو کندی😂😂 

بازم دمت گرم که انقد معرفت داشتی حلالیت ازش بگیری خیلیا نمیتونن و نمیخوان که خودشونو بیارن پایین و معذرت خواهی کنن