2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک میخام 😭😭😭

31 بازدید | 5 پست

پارتنرم چن روزه سرد شده  البته دعوا کردیم دیروز رفت بیرون کوه و اینا نگفت میرم هرچی هم زنگ زدم جواب نداد ساعت دوازده زنگ زدم عان شد گف بیرون بودم منم شروع کردم ب دعوا کردن گفتم دوسم نداری و فلان گف اشتباه میکنی گفتم ثابت کن گف من ن ب تو ثابت میکنم ن ب خانواده ام منم ازش خدافزی کردم اونم گفت شبت بخیر منم خیلی دوسش دارم دلم براش یذره شده دارم میمرم نمیدونم ب چه بهونه ایی برم میترسم برم پیشش ضایع ام کنه یا دیگ بگه این دختره وابسته منه و فلان ایما هرکاری کنن نمیره کمکم کنید چحوری برم سراغش😭💔

دوران بلوغ یادش بخیر عزیزم زندگی ارزششو نداره برای این چیزا دنبال یه ادم باش که پات تا اخرش باشه

نمبنمیدونم چیکار کنم قرار بود چند ماه دیگ ازدواج کنیم ختی ی از عموهای منم خبر دارن اونجوری نیست میش کمک کنین ب چه بهونه ایی برم چطوری برم ک پسره جوگیر نشه😭😭😭💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم ناراحت شدم🥲 قشنگ مشخصه پسره فازش چیه. پسری که دوستت داشته باشه از ترس از دست دادنتم که شده نمی‌ذاره با قهر و ناراحتی بری. مخصوصا که خودشم مقصر بوده باشه. اینهمه هم مقصره هم دست پیش گرفته هم انگار ازخداش بوده یکم ازش فاصله بگیری و سریع موافقت کرده رفته یکم ترسناکه🥲💔

نمبنمیدونم چیکار کنم قرار بود چند ماه دیگ ازدواج کنیم ختی ی از عموهای منم خبر دارن اونجوری نیست میش ...

نمیدونم ولی پسرا از دختری که دستو پاشون باشه و سریش بازی در بیاره و محبت زیادی بهشون بکنه بیزارن