2777
2789
مردم از گرونیا دارن میمیرن بی آبی بی برقی بی گازیو تو بی عقل گیر دادی میگی عروسی مختلط شرکت نکن به ت ...

بحث این تاپیک گرونی و مشکلات دیگه نیست الان عروسی مختلط برگزار میشه گرونی ازبین می‌ره متفکر 

نه قشنگه اما یقه اش یه کوچولو بازه سینه ها مشخص میشه بازم ببین اگه معذب نمیشی که خوبه

بنظر خودم که خوبه

البته چاره ای ندارما بگم بده هم زمان کمه نمیتوتم لباس دیگه بخرم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگم لباست خیلی نازه منم یوقت قصد اظهار نظر بی‌جا ندارم اما حیفه توعه که مطمئنا لباس خیلی بهت میاد اینو جلو هر چشمی بپوشی شب عیدی ولادت حضرت زهراست اگه خواستی یکم روش فکر کن بازم نظر خودته ماچ بهتت🤍

قشنگم لباست خیلی نازه منم یوقت قصد اظهار نظر بی‌جا ندارم اما حیفه توعه که مطمئنا لباس خیلی بهت میاد ...

نظر هارو دیدم خودمم عذاب وجدان گرفتم بپوشم یا نه🫠