من خودم کهیر می زنم .مزمنه .یعنی خیلی وقته . زندگیم رو مختل کرده .برای دارو خوردن ترس دارم و متاسفانه باید مدام دارو مصرف کنم . می خوام ببینم کی کهیر داشته و خوب شده ؟ دوره ش چقدر بوده ؟ داروهاش چی بوده ؟ و آیا فقط بدنش بوده و یا صورتش هم ورم می کرده .آیا کهیرش مربوط به غذا بوده ؟ یا ارثی و یا دلایل دیگه .ممنون میشم همین جا تجارب رو در اختیار هم بذاریم تا هم دیگه رو گم نکنیم و هر بار خواستیم چیزی یاد بگیریم بیایم همین جا .
من حدودا ۲ ماعه اینحوری شدم از وقتی غذای دانشگاه رو خوردم
۲ بار به صورتم زد
اما من تا یکم صورتم خارش پیدا میکرد میرفتم دکتر و نمیداشتم شدیدتر بشه
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله صورت رو باید مواظب بود .ولی من همش دعا می کنم از بدنم زود تر بره
ان شا الله میره ،قرو متخصص
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
به جز اون هر شب هم هیدروکورتیزون هم سیتریزین هم فکسو فنادین میخوردم
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛