2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7546 بازدید | 281 پست
نامزدم برام کاهو گرفت مثل گاو بخورم ایشالله همه جوونا به ارزوشون برسن

🤣🤣🤣🤣

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه با یکی تو رابطه باشیم ولی نیاد خاستگاریمون ازونطرف خاستگار هم راه بدیم میشه خیانت؟

خب یبار باهاش اتمام حجت کن یا تموم کن یا تعهد صد داشته باش 

به نظر من بله خیانته 

همون طور که اگه یه پسری وقتی با یکی تو رابطس بره خواستگار 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

به به😎نامزد توام دیروز اومد خواستگاریت؟

نه عزیزم امروز اومد هفته پیش نامزد کرده بودم بعد یکی ام امروز اومد ازنامزد هفته پیشمم اجازه گرفتم نامزد کردم ماشین پورش ام موقع نامزدی هدیه دادبهم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خدا یکساله نامزدم پیگیر بودن و مدرن آشنا شدیم این خاستگار ها سنتی بودن و من جوابم منفی بود بخاطر خان ...

خانم دکتر حالا اون سنتیه دنا خریده مدرن و صنعتی چی میخواد بخره...موتور ؟

بی سند ماشین از خودرو سازی ترخیص نمیشه

سندصادرشده امابه این زودی نمیفرستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دیروز بهت معرفی شده امروز ماشین زده اسمت؟

ای خدااا پروفو ببین سید و خانمیش😍

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

اگه با یکی تو رابطه باشیم ولی نیاد خاستگاریمون ازونطرف خاستگار هم راه بدیم میشه خیانت؟

مث اینه که پسری تو رابطه باشه و بره خواستگاری نظرت چیه؟

ولی خب در صورتی که خانواده دختر از رابطش خبر نداشته باشن و یجورایی سخت گیر باشن دختر چیزی نتونه بگه به نظرم اشکالی نداره

آخره صبر سبزه🌱
اون مهندسی رد کردم چون بخاطر پدرم قبول کردم بیان و آقا به شرایط من نمی‌خورد خونه نداشت هنوز جوابم هم ...

اخه دیروز خواستگار قبول میکردی 

کی نامزد کردی و ماشین تحویل کرفت‌و یک روزه بنامت زد و…..

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️