2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 281 پست
کلا تو دنیای اسی هر ۳۰ روز اندازه ۱ ساعت میگذره😂

الان نگاه کردم دیدم از اردیبهشت جهیزبه میخره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیاین تاپیک بعدی و پیش بینی کنیم🤣🤣

نامزد دِناییش عکسشو رو برج خلیفه میندازه مطمعنم شرط چی‌؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

نامزد عقدی؟چون دیروز در مورد خواستگار جدید نظر پرسیدی

ماشینو دو هفته پیشیه کادو داده ،این دیروزیه هنوز دتو پروسه تحقیقه🤣

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خدا یکساله نامزدم پیگیر بودن و مدرن آشنا شدیم این خاستگار ها سنتی بودن و من جوابم منفی بود بخاطر خان ...

بالاخره همین دیروز تاپیک خواستگار قبول کنم یانه زدی!!!!!!!!

ادم نامزد داشته باشه چنین تاپبکی میزنه؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ما ماشینمونو سه هفته پیش تحویل گرفتیم هنوز مدارکش نیومده گفتن یک ماه تا ۴۹ روز دیگه

یه تایپک هست بیشتراز1000تاکاربرهست سندهیچکدوم همراه ماشین تحویل ندادن الاازنامزداستاتررو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

@niniyar_5   میخواستم ازتون تشکر کنم که قابلیت حذف تاپیک رو به کاربرها نمیدین که امثال این استارتر قلابی شناخته بشن😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇