2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5988 بازدید | 272 پست
منم شوهرم دو ماه پیش ماشین خریدگفت اگر میخوای ماشین رو م بزنم به اسم تو ولی. نمی‌دونم چه مرگم شد او ...

واااای دقیقا منم

همین اتفاق ماه پیش افتاد گفت زنم بنامت

بعد گفتم نههههههههه  نمیخوام 

منو تو نداره

😂

البته من رانندگی بلدم کم و بیش میرونم جاهای خلوت 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون مهندسی رد کردم چون بخاطر پدرم قبول کردم بیان و آقا به شرایط من نمی‌خورد خونه نداشت هنوز جوابم هم ...

از دیروز نامزد کردی؟؟؟فکر نکن ما مثل خودت گوشامون مخملین دیگه تموم شد دوره تاپیکهای مسخره و فیک 

واااای دقیقا منمهمین اتفاق ماه پیش افتاد گفت زنم بنامتبعد گفتم نههههههههه نمیخوام منو تو نداره😂الب ...

شوهر من گفت همه زنا از خداشونه شوهرتون ماشین بزنه به نامش حالا تو میگی نمیخوای‌ 😂

مممبارکت باشه خوشگلم به پای هم پیربشین باعشق♥️🥺

فدات بشم قربون زبونت 

اینجا باید برای خاستگاری ک یک سال هم دنبال جواب من بودن هم تاپیک میزاشتم ک بعضیا در جریان می‌بودن همه خاستگارا یه نفر نیست باید راجب نامزدم هم تاپیک میزاشتم😂

فدات بشم قربون زبونت اینجا باید برای خاستگاری ک یک سال هم دنبال جواب من بودن هم تاپیک میزاشتم ک بعضی ...

خدانکنه♥️

اهمیت نده عزیزدلم🌹

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
حتما از اون دکتر قلابیا😂

ای بابا تا کی حسادت حالا یه نفر هم که دیروز دکتر بهش معرفی کردن شبش اومده خواستگاری امروز صب نامزد کرده ظهر هم براش ماشین خریده چشم ندارید ببینیدددد

تازه دکتر هم هست چی فکر کردی

نه اونی ک دکتر بود اون ک گفتم به دوستم نیان 

اونی که مهندس بود بازم من جوابم منفی بود بخاطر پدرم اومدن منم روشون زمین نداشتم ولی بازم جوابم منفی بود

ایشون هم حسابدارن و داخل بانک کار میکنن

فدات بشم قربون زبونت اینجا باید برای خاستگاری ک یک سال هم دنبال جواب من بودن هم تاپیک میزاشتم ک بعضی ...

دوستت  نمیدونسته نامزد داری بهت خواستگار معرفی نکنه؟ 

بای👋

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️