2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6103 بازدید | 277 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممبارکت باشه خوشگلم به پای هم پیربشین باعشق♥️🥺

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
ب سلامتی دیروز اومد خواستگاری امروز ماشین خرید؟ 😂😂😂😂😂

ن اون خاستگار مهندس هفته پیش یه خاستگار دیگ داشتم یک سال دنبال جوابم بودن با مامانم حرف میزد بالاخره جواب مثبت دادم 

ن اون خاستگار مهندس هفته پیش یه خاستگار دیگ داشتم یک سال دنبال جوابم بودن با مامانم حرف میزد بالاخره ...

نگفتم بچه ها😂😂😂

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
چرا دروغ‌میگی تو که تازه خواستگاریت بود

اون مهندسی رد کردم چون بخاطر پدرم قبول کردم بیان و آقا به شرایط من نمی‌خورد خونه نداشت هنوز جوابم هم منفی بود 

یه خاستگار دیگه داشتم یک ساله پیش تقریبا اومدن خاستگاری بالاخره ما هم جواب مثبت دادیم و بله نامزد کردم باهاشون 

بله ۲۲ سالمه

چطور ارشد داری

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت